Ispričala pokoji detalj

Evo čime Milica iz Kumova najčešće iznenadi obožavatelje, ali i zašto skriva privatni život: "To je nikad do kraja prepričana bajka, basna, SF…"

Petra Kraljev Petra Kraljev Nova TV 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 6 Petra Kraljev - 5 +17 Petra Kraljev - 4 Galerija

S glumicom Petrom Kraljev iz "Kumova" pričali smo o novoj sezoni serije, njezinim sličnostima s Milicom, a odala nam je i pokoji detalj iz svojeg privatnog života.

Glumica Petra Kraljev osvojila je simpatije domaće javnosti kao Milica iz hit-serije Nove TV "Kumovi".

Gledatelje uskoro očekuje nova, uzbudljiva sezona serije "Kumovi" na Novoj TV. Glumci su trenutačno na ljetnom odmoru, no za svega nekoliko dana okupit će se na setu i nastaviti snimati nove nastavke.

"S većinom kolega bila sam u kontaktu, tako da je nastavak snimanja samo produžena ruka našeg druženja. Jako smo se svi zbližili na ovom snimanju, a tijekom pauze samo smo intenzivirali odnos", rekla nam je Petra, a najavila je i što gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni.

"Ono što sam dosad uspjela pročitati iz samog scenarija, mislim da se gledatelji mogu opustiti, zavaliti u svoj kauč i pripremiti na puno dobre zabave i smijeha", kaže glumica.

Zadovoljna je i atmosferom na snimanju, a kaže i da ima toliko puno anegdota da ne zna koju bi izdvojila.

"Nedavno su izašli naši bloopersi, to jest samo dio njih, i mislim da oni točno opisuju atmosferu. Mi guštamo, pa čak i onda kad ne ide baš najbolje i kad su oni dani kada tekst ne ulazi u glavu i kad smo rastreseni. Zaista je teško prepričati jednu anegdotu jer ih dnevno imamo po dvadeset. Ne pretjerujem kada to kažem. Samo pokušajte ostati ozbiljni u kadru sa Stojanom i Mijom, pa ćete vidjeti o čemu govorim", govori Petra.

Uloga u najgledanijoj domaćoj seriji donijela joj je i nikad veću popularnost, pa sada teško može neometano prošetati ulicom.

"Radeći ovaj posao, pristajete na neke stvari. Između ostalog na fotografiranje s obožavateljima, na njihovu znatiželju da saznaju što će biti u idućim nastavcima i tako dalje. Sve to smatram velikim komplimentom, nikako smetnjom" ističe Petra, koju obožavatelji često poistovjećuju s Milicom.

"Poistovjećuju i komuniciraju sa mnom kao da sam Milica. Vrlo je čest komentar: 'A vi zapravo ne govorite jezikom kao u seriji.' Kad govorimo o sličnostima, onda bih mogla reći da nam je zajednička crta otvorenost i direktnost", kazala nam je glumica.

S obzirom na njezin prenatrpani raspored, jer uz "Kumove" glumi u predstavi "Kad udari južina" s kolegicom iz serije Jagodom Kumrić, zanimalo nas je kako joj prolazi odmor i uspijeva li se odmoriti.

"Nemam ništa protiv i da odmor bude minimalan pa da nastavimo s radom. Uživam u svom poslu i više ga puta stvarno ne doživljavam kao posao. Tu sam u Hrvatskoj, malo s prijateljima i obitelji, malo sama. Nedostaje mi samoće, mira i tišine barem jedan cijeli dan", priznaje.

A kada je riječ o njezinu privatnom životu, koji vješto skriva od javnosti, i dalje ne želi odati puno.

"Moj je privatni život nikad do kraja prepričana bajka, basna, SF, misterij, triler, da ne nabrajam do kraja žanrove, za moj bi trebalo izmisliti novi. Da na kraju intervjua ne kvarim čitateljima dojam, neka ostane i dalje sve privatno", kaže glumica, no ipak nam je otkrila pokoji privatni detalj o sebi.

"Hobi mi je svaki dan naučiti nešto novo, pročitati nešto zanimljivo, ne živjeti u rutini, doživjeti nešto što nisam nikad, bacati se na glavu gdje ne bih trebala, a za sve to skupa mislim da treba imati talenta", ponosno govori.

Na kraju se obratila vjernim gledateljima "Kumova", koji su je, kako kaže, zatrpali upitima o seriji.

"Za sve one koji pitaju i vrlo često mi je inboks prepun jedno te istog pitanja - hoće li bit treće sezone? Kumovi se vraćaju! I ne brinite se, neće vam ni ove jeseni ni zime biti dosadno. Svašta nešto lijepo i drugačije čeka nas u novoj sezoni", poručila je Petra Kraljev.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mick Schumacher - 3 Mick Schumacher - 5 Mick Schumacher - 2 Laila Hasanović - 4 +17 Laila Hasanović Zanimljivosti Evo kako danas izgleda sin Michaela Schumachera, jako mu nalikuje, a ljubi ljepoticu s naših prostora!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 5 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 4 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 2 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 1 +27 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi 2006. godine - 6 Nekad i sad Pojavile se fotografije lijepe Messijeve supruge od prije 15 godina, evo kako je tada izgledala, a jedna stvar odmah je jasna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene