svaka čast!

Omiljene sestre iz Kumova imaju se čime ponositi, evo što su još uspjele napraviti dok snimaju hit-seriju!

Petra Kraljev, Jagoda Kumrić Petra Kraljev, Jagoda Kumrić Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić - 9 Petra Kraljev Petra Kraljev, Jagoda Kumrić Petra Kraljev, Jagoda Kumrić Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Ana Uršula Najev Jagoda Kumrić - 2 Jagoda Kumrić - 3 Jagoda Kumrić - 4 Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev +11 In Magazin: Kumovi i Zlatni studio - 3 Galerija

Jagoda Kumrić i Petra Kraljev udružile su snage u predstavi "Kad udari južina", koja je rasprodana 10 dana prije premijere.

Na splitskom Teatru uz more ovog četvrtka 13. srpnja održava se premijera predstave "Kad udari južina" u izvedbi Jagode Kumrić i Petre Kraljev.

Glumicama koje gledamo i u hit-seriji "Kumovi" ovo je prva premijera, a rasprodana je čak 10 dana unaprijed, pa ne čudi da su zadovoljne. Svoje uzbuđenje uoči premijere podijelile su i u pričama na profilima na Instagramu, a podržala ih je i kolegica Ana Uršula Najev, koja u "Kumovima" glumi Lucu.

Radi se o komediji u kojoj se pojavljuju dva lika - Mimi i Gita. Autori teksta Igor Weidlich i Petra Kraljev, a redateljica je Nevena Vukes.

"Kad udari južina, mnoge istine koje želimo i ne želimo izreći, isplivat će na površinu i dovesti jedno veliko prijateljstvo na kušnju! Petra Kraljev i Jagoda Kumrić u ulogama u kakvima ih još niste imali priliku vidjeti, od srpnja u novoj komediji na pozornicama diljem Hrvatske!" stoji u najavi predstave koju su mlade i talentirane splitske glumice pripremale posljednjih mjeseci s pretrpanim rasporedima uz snimanje serije "Kumovi".

Nova izvedba predstave najavljena je za 26. srpnja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jagoda Kumric (@jagodic_bobic)

Inače, Petra i Jagoda u "Kumovima" glume sestre Milicu i Vedranu, a i u stvarnom životu su jako bliske.

"Kumovi" su najgledanija hrvatska serija i trenutno se snima treća sezona, koju ćete od jeseni moći gledati na Novoj TV.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović - 3 Jasna Žalica +16 Jasna Žalica - 1 Nekad i sad Sjećate se Izetove Šefike? Napustila je seriju pa se vratila s novim imidžem, a privatno njeguje posve drugačiji stil  

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller +26 Tara Thaller Celebrity Jedna od naših najljepših glumica poslije rastave iznenadila potezom u javnom izlasku kojem poznate dame inače nisu sklone

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene