presladak trenutak s bebom!

Petar Grašo u Srbiji pokazao nježnu očinsku stranu, ovakvog ga još nismo imali priliku vidjeti!

Petar Grašo Petar Grašo Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 11 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Petar Grašo i Hana Huljić - 11 Petar Grašo i Hana Huljić - 12 Petar Grašo i Hana Huljić - 9 Petar Grašo i Hana Huljić - 5 Petar Grašo i Hana Huljić - 7 +18 Petar Grašo i Hana Huljić - 6 Galerija

Petar Grašo pjevao je na svadbi Darka Lazića u Srbiji, a tamo su ga fotografi ulovili u jednom nježnom trenutku.

Omiljeni domaći i regionalni pjevač Petar Grašo na svadbi srpskog folkera Darka Lazića i Katarine Stojanović otpjevao je pjesmu za prvi ples "Je l' ti reka 'ko".

Fotografi su ga snimili pred restoranom u Pećinima, u kojem se održalo svadbeno slavlje, a tamo je uhvaćen i u jednom nježnom očinskom trenutku.

Grašu, koji je prošle godine postao otac, obradovala je jedna bebica koju je pomazio po glavi, a ovakvoga ga dosad još nismo imali priliku vidjeti, jer obiteljske trenutke sa suprugom Hanom i kćerkicom Albom uspješno skriva od javnosti.

Prije ove svadbe, Petar je imao koncert u na Roštiljadi u srpskom Leskovcu, a tom su mu se prilikom pridružili i roditelji Zoran i Snježana Grašo.

"Moja obitelj i ja toliko volimo gastronomiju i toliko smo čuli o gostoljubivosti ovog grada, da su moji roditelji, koji su već u godinama i ne putuju baš često, došli sa mnom i s nekim dragim prijateljima. Što se tiče hrane, mi smo kao obitelj dugi niz godina u restoranskom poslu i radimo s hranom vrhunske kvalitete. Ali ovo što smo doživjeli, pogotovo što se tiče roštilja, što je zaštitni znak Leskovca, tu ste prvaci svijeta i mislim da ste u svjetskoj kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti", ispričao je za srpski Kurir.

Grašo je ovo ljeto nastupio i na svadbi NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku, a mladenci su svoj prvi ples otplesali uz njegovu pjesmu "Ako te pitaju".

Inače, Petar se u veljači 2022. vjenčao s Hanom Huljić, a par je u srpnju iste godine dobio kćerkicu Albu. Za njihovu vezu doznalo se samo nekoliko mjeseci nakon što je u javnost procurila vijest o prekidu Graše i Danijele Martinović, koji su zajedno proveli četvrt stoljeća, no nikada nisu stali pred oltar.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 +23 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Celebrity Pique s novom djevojkom stigao u Hrvatsku, njihove fotografije iz Dubrovnika osvanule su na naslovnicama španjolskih medija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene