imao je važnu ulogu

Petar Grašo na vjenčanje NBA zvijezde došao bez supruge Hane, snimke s društvenih mreža razotkrile su i što je tamo radio

Petar Grašo Petar Grašo Tonci Plazibat/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 5 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 1 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 2 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 3 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 4 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 5 +24 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 6 Galerija

Petar Grašo nastupio je na vjenčanju Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku, a snimke je objavio Dubravko Šimenc.

Košarkaš NBA Jusuf Nurkić u Dubrovniku je oženio dugogodišnju djevojku Eminu Durić.

Ceremonija se održala na tvrđavi Lovrijenac, a među uzvanicima su bili Lejla i Tarik Filipović, Sabina i Enis Bešlagić, Viktorija i Dino Rađa, Goran Bogdan s djevojkom Jovanom Stojiljković, košarkaš Portland Trail Blazersa Anfernee Simons s djevojkom Bre Hudson i mnogi drugi.

Fotografi su prije ceremonije snimili i Petra Grašu dok se uspinjao do Lovrijenca, a s njim nije bila supruga Hana Huljić.

Kasnije je naš umirovljeni vaterpolist Dubravko Šimenc na svojem profilu na Instagramu otkrio i koju je važnu ulogu Grašo imao na vjenčanju.

Dubravko je objavio snimke na kojima Petar pjeva "Ako te pitaju", uz koju su mladenci otplesali prvi ples, "Ko nam brani" i Oliverovu "Cesaricu".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dubravko Šimenc (@dudo_simenc)

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dubravko Šimenc (@dudo_simenc)

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dubravko Šimenc (@dudo_simenc)

Osim Graše, na svadbi je nastupio i Željko Joksimović.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dubravko Šimenc (@dudo_simenc)

Jusuf je otkrio i zašto su on i Emina za lokaciju vjenčanja odabrali Dubrovnik.

"Žene kod nas u BiH sve odlučuju - tako da smo se potrudili da njezinu želju maksimalno ispunimo i da bude ljepše. Mislim da je ambijent u Dubrovniku i sve što je ovdje je stvarno fenomenalno", ispričao je najbolji bosanskohercegovački košarkaš za DubrovnikTV.net.

Mladenci su sa svojim uzvanicima slavili i dan prije vjenčanja, na domjenku koji su organizirali na terasi Umjetničke galerije u Dubrovniku.

Jusuf i njegova novopečena supruga Emina, koja radi kao farmaceutkinja, prije vjenčanja bili su u dugogodišnjoj vezi.

Fotografije mladenaca i njihovih poznatih uzvanika pogledajte u galeriji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević Vesna, Davor i Dino Dragojević +18 Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom, sinom Dinom, nevjestom Nevenom i blizancima Davorom i Damirom Celebrity Evo kako izgledaju sinovi Olivera Dragojevića, nemamo ih često priliku vidjeti, a jednog pamtimo po hit-pjesmi iz 90-ih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene