glamura nije nedostajalo

Brojni poznati na vjenčanju godine u Dubrovniku, pogledajte koga je sve okupio najbolji BiH košarkaš!

Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić Tonci Plazibat/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 5 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 25 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 3 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 1 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 7 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 15 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 18 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 27 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 28 +21 Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić - 29 Galerija

Vjenčanje Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku je okupilo brojna poznata lica.

Vjenčanje najboljeg bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića i njegove odabranice Eminu Durić u Dubrovniku je okupilo brojna poznata lica.

Od sportaša, do glumaca, uzvanici su su snimljeni dok su se dotjerani penjali do tvrđave Lovrijenac, gdje je organizirana ceremonija.

Glamura nije nedostajalo, a za njega su se posebno pobrinule poznate dame. Lejla Filipović plijenila je poglede u elegantnoj plavoj haljini, dok je Viktorija Rađa odisala elegancijom u jednostavnoj crnoj haljini, čak i unatoč japankama koje je obula dok je šetala do lokacije vjenčanja.

Bio je tu i Goran Bogdan s djevojkom Jovanom Stojiljković, Enis Bešlagić i supruga Sabina, Petar Grašo, Dubravko Šimenc i mnogi drugi, a fotografije mladenaca i uzvanika pogledajte u galeriji. 

U centru pažnje, dakako, bili su mladenci. Mladenka je odabrala vjenčanici s velikim otvorom na dekolteu, čipkom i dugačkim šlepom, a mladoženja se odlučio za klasično crno odijelo, s prslukom, bijelom košuljom i leptir mašnom.

Mladenci su sa svojim uzvanicima slavili i dan prije vjenčanja, na domjenku koji su organizirali na terasi Umjetničke galerije u Dubrovniku.

Jusuf i njegova novopečena supruga Emina prije vjenčanja bili su u dugogodišnjoj vezi, a ona radi kao farmaceutkinja.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Enis i Sabina Bešlagić Enis i Sabina Bešlagić Enis i Sabina Bešlagić Enis i Sabina Bešlagić +16 Enis i Sabina Bešlagić Celebrity Samozatajna supruga Enisa Bešlagića ukrala je pažnju u zajedničkom izlasku, a zaljubljeni glumac nije je puštao od sebe

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Vlado Kalember, Ana Rucner Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +24 In Magazin: Ana Rucner - 7 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene