zanimljiv odabir...

Ovako je Hana Huljić izgledala dok su Grašo i Danijela razmišljali o imenima za djecu, nije ni slutila što će joj se dogoditi osam godina kasnije!

Hana Huljić, 2014. godina Hana Huljić, 2014. godina Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić, 2014. godina Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić, 2014. godina Hana Huljić Hana Huljić - 2 Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 11 Petar Grašo i Hana Huljić - 12 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Petar Grašo i Hana Huljić - 9 Petar Grašo i Hana Huljić - 7 +19 Petar Grašo i Hana Huljić - 6 Galerija

Pojavile su se fotografije Hane Huljić iz 2014. godine, kada je s roditeljima Tončijem i Vjekoslavom uživala na festivalu Dalmatinske šansone u Šibeniku.

Kao kći jednog od najpoznatijih domaćih parova, Hana Huljić oduvijek je privlačila pažnju javnosti, a poznate roditelje često je pratila i na glazbenim događanjima.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2014. godine, kada je s ocem Tončijem i majkom Vjekoslavom prisustvovala festivalu Dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje je nasmijana pozirala u zagrljaju roditelja.

Hana je tada imala 23 godine i nije ni slutila da će se jednog dana udati za Petra Grašu. On je u to vrijeme još bio u sretnoj vezi s Danijelom Martinović, koja je upravo te godine progovorila i o njihovim planovima za bebu.

U nikad otvorenijem razgovoru, Danijela je tada za In Magazin otkrila da je s Grašom već razgovarala o imenima za djecu, a jedno koje je spomenula danas je posebno zanimljivo.

"Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovat'. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenadit. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije", kazala je Danijela 2014. godine, a osam godina kasnije, Hana i Grašo dobili su kćer kojoj su nazvali upravo Alba.

Hana i Grašo kćer su dobili u srpnju 2022., a vjenčali su se u veljači iste godine.

Za njihovu vezu doznalo se samo nekoliko mjeseci nakon što je u javnost procurila vijest o prekidu Graše i Danijele, koji su zajedno proveli četvrt desetljeća, no nikada nisu stali pred oltar.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić - 1 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 +22 Ella Dvornik i Josip Marić - 3 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 4 Leni Klum i Flavio Briatore Leni Klum i Flavio Briatore Leni Klum - 5 +25 Leni Klum - 2 Celebrity Slavni otac nije ju htio vidjeti niti čuti za nju čak deset godina, ali nove paparazzo fotke govore da se ipak predomislio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene