"Kako da mi nedostaje?"

Slavni otac nije ju htio vidjeti niti čuti za nju čak deset godina, ali nove paparazzo fotke govore da se ipak predomislio!

Leni Klum Leni Klum Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 4 Leni Klum i Flavio Briatore Leni Klum i Flavio Briatore Leni Klum - 5 Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Leni Klum - 6 Leni Klum - 7 Leni Klum - 5 Leni Klum - 6 +19 Leni Klum - 4 Galerija

Leni Klum i Flavio Briatore snimljeni su zajedno na plaži u Italiji, gdje ga je ona posjetila zajedno sa svojim dečkom Arisom Rachevskym.

Mlada manekenka i kći slavne Heidi Klum, Leni Klum trenutačno je na odmoru sa dečkom Arisom Rachevskym u Forte dei Marmiju u Italiji, gdje su ih snimili paparazzi i gdje im se pridružio Lenin otac, slavni poduzetnik i bivši prvi čovjek Formule 1 Flavio Briatore.

19-godišnja Leni u minijaturnom crvenom bikiniju izložila je pogledima bujne obline, a ljepota koju je naslijedila od majke privlačila je sve znatiželjne poglede. Uz nju je bio Aris, s kojim je u vezi tri godine, prijatelji, a u jednom im se trenutku pridružio i 73-godišnji Flavio.

Flavio je Leni dobio u kratkoj vezi s Heidi, a nakon prekida veze negirao je očinstvo. Svoju biološku kćer nije vidio dulje od deset godina, a 2018. godine prvi su se put susreli te su otad u dobrim odnosima iako je Heidi rekla da kao Lenina oca gleda svoga bivšeg supruga, pjevača Seala. Glazbenik i manekenka dobili su troje djece zajedno, a razišli su se 2012. godine. S gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem, Heidi Klum vezu je započela 2018., a godinu kasnije tajno su se vjenčali.

Flavio je jednom prilikom izjavio: ''Leni je moje biološko dijete, ali nas troje smo se dogovorili kako je bolje da odrasta u obitelji koju su njih dvoje zasnovali'', misleći na Heidi i Seala.

''Kako da mi nedostaje dijete koje nikada ne vidim? Znam da Leni nije loše. Ona je dio Sealove obitelji, a Nathan je dio moje", izjavio je hladno, no s godinama je ipak promijenio mišljenje i očito shvatio da mu ipak nedostaje.

Po uzoru na slavnu majku, i Leni je krenula u svijet modelinga i manekenstva nakon što je prije dvije godine debitirala na Berlinskom tjednu mode i počela redati poslovne uspjehe.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Španjolska ženska nogometna reprezentacija - 25 Španjolska ženska nogometna reprezentacija - 24 Španjolska ženska nogometna reprezentacija - 23 Španjolska ženska nogometna reprezentacija - 22 +21 Španjolska ženska nogometna reprezentacija - 21 Zanimljivosti Španjolske nogometašice počastile se nakon pobjede na Svjetskom prvenstvu, pogledajte kako su se opustile!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 4 +30 Ana Sasso - 5 Celebrity Bivša hrvatska misica nizom novih fotografija koje je objavila mnoge je podsjetila na mokre prizore zbog kojih je nekoć postala seks-simbol!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene