Javila joj se i Doris Dragović!

Hana Huljić oglasila se nakon dužeg izbivanja s Instagrama, pa usput obznanila veliku novost koja se može očekivati uskoro!

Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 3 Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić - 5 Hana Huljić - 4 +19 Hana Huljić - 2 Galerija

Hana Huljić objavila je novu fotografiju na svom profilu na Instagramu i najavila novu pjesmu koja bi uskoro trebala ugledati svjetlo dana.

Hana Huljić je nakon nekoliko mjeseci izbivanja s profila na Instagramu objavila svoju novu fotografiju pa izazvala divljenje obožavatelja koji je tamo prate.

32-godišnja Hana na fotografiji pozira u bijeloj majici na jedno rame, a do izražaja je došla njezina prirodna ljepota i lice s minimalno šminke.

"Koje oči", "Prelijepa si", "Predivna", "Divnice", "Izvana, iznutra ljepotica", "Zgodna, prirodna ljepotica bez botoksa i silikona", pohvalili su je u komentarima, a javila joj se i Doris Dragović koja joj je ostavila emotikon bijelog srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

Sudeći prema opisu fotografije, Hana je dala naslutiti da uskoro izlazi i njezina nova pjesma, a u opisu je kratko napisala na engleskom "moon", "new" i "soon".

Hana se nedavno pojavila na splitskom koncertu svoga supruga Petra Graše na kojem je plijenila veliku pažnju, a za tu je prigodu odabrala uski bijeli komplet s topićem i suknjom, u kojem je istaknula vitku figuru, a pozornost su privlačili i njezini trbušni mišići.

Dobro raspoložena i nasmijana od uha do uha, Hana je na koncertu spremno pozirala fotografima sa svojom prijateljicom i vjenčanom kumom, pjevačicom Domenicom Žuvelom, a obje su u rukama držale piće. Na koncertu su bili i Hanini majka i brat, Vjekoslava i Ivan Huljić.

Hana se prije toga posljednji put pojavila u javnosti u lipnju, na prvoj večeri festivala Melodije Jadrana, kada je nastupila na sakralnom pop-koncertu Misa Mediterana, koji potpisuje njezin otac Tonči Huljić, a prije toga je uhvaćena i u šetnji Zagrebom s kćerkicom Albom.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se u veljači prošle godine, a kćer su dobili u srpnju.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce +23 Charles Pearce - 4 Celebrity Ella Dvornik napokon je potvrdila ono o čemu se već dugo šuška kad je njezin brak u pitanju: ''Da, istina je...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 1 +30 Kanye West i Bianca Censori - 5 Celebrity Vidjele joj se i grudi i stražnjica: Bizarni outfit mlađahne supruge svjetski poznatog glazbenika naljutio je naše susjede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene