neka nova hana!

Isklesani trbušni mišići izvirili su ispod uskog topića Hane Huljić, koja je u Splitu s publikom bodrila svoga Grašu!

Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Paun Paunović/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 3 +19 Hana Huljić i Domenica Žuvela Galerija

Petar Grašo otvorio je 11. izdanje manifestacije San Sustipanske noći, a na koncertu ga je došla podržati i supruga Hana.

Pjevač Petar Grašo imao je čast otvoriti 11. izdanje manifestacije San Sustipanske noći u rodnom Splitu.

Na koncertu ga je došla podržati i supruga Hana Huljić, koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Za tu je prigodu odabrala uski bijeli komplet s topićem i suknjom, u kojem je istaknula vitku figuru, a pozornost su privlačili i njezini trbušni mišići.

Dobro raspoložena i nasmijana od uha do uha, Hana je na koncertu spremno pozirala fotografima sa svojom prijateljicom i vjenčanom kumom, pjevačicom Domenicom Žuvelom, a obje su u rukama držale piće.

Na koncertu su bili i Hanini majka i brat, Vjekoslava i Ivan Huljić.

Hana se posljednji put pojavila u javnosti u lipnju, na prvoj večeri festivala Melodije Jadrana, kada je nastupila na sakralnom pop-koncertu Misa Mediterana, koji potpisuje njezin otac Tonči Huljić. Prije toga je uhvaćena i u šetnji Zagrebom s kćerkicom Albom.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se u veljači prošle godine, a kćerkicu su dobili u srpnju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 1 +25 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Celebrity Meghan Markle donijela drastičnu odluku koja se tiče princa Harryja, za to više ne želi ni čuti?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 +25 Žanamari Perčić - 5 Celebrity I jedna od najseksi Hrvatica partijala je u Splitu, a u ovako golišavom izdanju nikome nije mogla promaknuti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene