pa, ovo je iznenađenje...

Meghan Markle donijela drastičnu odluku koja se tiče princa Harryja, za to više ne želi ni čuti?

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 5 Meghan Markle, princ Harry i Cameron Diaz Meghan Markle Meghan Markle - 1 +19 Meghan Markle - 4 Galerija

Megan Markle navodno više ne želi poslovno surađivati s princem Harryjem, već se želi okušati u samostalnim projektima i poslovima.

Prema najnovijim izvješćima dobro upućenih izvora i pisanju stranih medija, Meghan Markle želi sama raditi na svojim budućim projektima, bez princa Harryja.

I čini se da to njemu nimalo ne smeta, već joj je dao puno podršku pri odluci da se odmakne od njihova zajedničkog brenda kako bi radila na soloprojektima. A zbog tog lukavog poteza bivša glumica mogla bi zaraditi milijune dolara i povećanje budžeta dobro bi joj došlo nakon što im je nedavno Spotify otkazao ugovor vrijedan 20 milijuna dolara. Navodno ju je upravo taj neočekivani udarac nadahnuo da se odmakne i osnuje vlastiti brend te da pokrene solokarijeru.

Na tom putu Meghan je nedavno potpisala ugovor s holivudskom agencijom za lov na talente William Morris Endeavour, koja slovi kao vrhunska i zastupala je velike zvijezde, uključujući Dwaynea Johnsona, Adele i Serenu Williams.

"Meghan smatra da će imati više uspjeha ako odvoji više vremena za rad na projektima bez Harryja iako joj on uvijek daje punu podršku", rekao je njoj blizak izvor za časopis Bella i dodao da Meghan želi postati moćna igračica u Hollywoodu.

U međuvremenu su se pojavile informacije da bi Meghan trebala potpisati ugovor s francuskom modnom kućom Dior, a njezin lifestyle blog "The Tig" mogao bi ponovno postati aktivan, i to šest godina nakon što ga je zatvorila, kada je postala članica britanske kraljevske obitelji.

"Ona već je jedna od osoba o kojoj se najviše priča i koju se prati, tako da je povećanje njezine dobiti i povezivanje s ovakvim brendovima vrlo unosan korak", zaključio je stručnjak za brendove i kulturu Nick Ede, dok njezini obožavatelji čekaju sljedeći korak koji će poduzeti.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra, 2005. godina Zlatan Zuhrić Zuhra i Csilla Barath Bastaić, 2005. godina Zlatan Zuhrić Zuhra +15 Zlatan Zuhrić Zuhra Nekad i sad Legendarni Zuhra ovako je izgledao prije 17 godina, no danas je drugi čovjek nakon drastičnog gubitka kilograma, pogledajte razliku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus, 2005. godina - 1 Nives Celzijus, 2005. godina - 2 Nives Celzijus, 2005. godina - 3 Nives Celzijus, 2005. godina - 4 +25 Nives Celzijus - 3 Nekad i sad Pamtite li kada se Nives Celzijus okušala kao taksistica? Sretne putnike tada je dočekala bez grudnjaka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene