oni svojim putem

Harry i Meghan snimljeni su prvi put nakon što su izbačeni iz svog kraljevskog doma, u koji su uložili 2,4 milijuna funti, evo kakvog su bili raspoloženja!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle +20 Princ Harry, Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle snimljeni su nasmiješeni u Santa Barbari, i to nedugo nakon što se pročulo da su izbačeni iz Frogmore Cottagea, koji im je na korištenje ustupila kraljica Elizabeta povodom njihova vjenčanja.

Princ Harry i Meghan Markle snimljeni su u javnosti prvi put nakon što se pročulo da su i službeno izbačeni iz svog britanskog doma Frogmore Cottagea.

Paparazzi su ih uhvatili kako se drže za ruke i smiju se dok su napuštali jednu poslovnu zgradu u Santa Barbari u Kaliforniji. Nije poznat točan razlog zbog kojeg su tamo bili, ali u kompleksu se nalazi nekoliko tvrtki, uključujući studio za karate, frizerski salon, studio za pilates i Self Inquiry Life Fellowship, koji promovira višu jogu i himalajsku meditaciju.

Bio je to prvi put da je par, koji je bio u pratnji neidentificiranog muškarca, za kojeg se pretpostavlja da je član njihova osiguranja, viđen u javnosti otkako su i službeno napustili kućicu na zahtjev kralja Charlesa, no čini se kako im to nije pokvarilo raspoloženje. 

Kućica, koju su oni obnovili, vlasništvo je Krune, a bila je njihovo posljednje preostalo uporište u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kralj ih je izbacio iz Frogmorea, koji su preuredili za 2,4 milijuna funti i koristili samo šest mjeseci, a obavijestio ih je o tome samo nekoliko dana nakon što je Harry kritizirao obitelj u svojoj knjizi "Rezerva".

"Možemo potvrditi da su princ Harry i Meghan Markle napustili Frogmore", rekao je dužnosnik kraljevskih financija Michael Stevens u povodu objave godišnje potrošnje monarhije, a Palača je odbila reći tko bi se mogao useliti u kuću.

No prema pisanju britanskog tiska, Charles želi da njegov brat Andrew napusti mnogo veći Royal Lodge na imanju Windsor kako bi se smjestio u Frogmore Cottage.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 +25 Mila Horvat - 1 Celebrity Naša bivša voditeljica pokazala tijelo u badiću: "Je l' postoji savršenija žena od tebe?"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 +15 Tom Cruise Nekad i sad Čudno lice Toma Cruisea opet je sve o čemu se priča, pogledajte prizore koji su zapanjili sve koji su vidjeli ove njegove najnovije fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene