"Tooop si...''

Naša bivša voditeljica pokazala tijelo u badiću: "Je l' postoji savršenija žena od tebe?"

Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat s majkom Mila Horvat - 2 +19 Mila Horvat - 9 Galerija

Mila Horvat podijelila je sa svojim obožavateljima trenutke opuštanja u badiću pa dobila niz komplimenata i lajkova.

Naša bivša televizijska voditeljica Mila Horvat pohvalila se kako uživa u morskim radostima i na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju u badiću, za koju je dobila same pohvale.

"Opuštanje nedjeljom", napisala je Mila kratko uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

"Je l' postoji savršenija žena od Mile", "Tooooppp siiii", "Uživaj", "Vruća djevojka", "Lijepa naša Humčanka", komentari su njezinih pratitelja.

Mila je neko vrijeme izbivala iz javnosti, no sada se češće pojavljuje na društvenim događanjima, ali i dijeli crtice iz svog života, pa je tako bila otkrila i da je posvećena vježbanju i bodysculptu, kojima može zahvaliti vrhunsku formu.

Mila je proljetos uživala na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a s pratiteljima je na Instagramu tada dijelila prizore od kojih zastaje dah i na kojima su joj svi zavidjeli. Između ostalog, objavila je fotografiju koja je dodatno zaintrigirala sve, i to onu na kojoj je fotografirala svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku. Pretpostavlja se da je muškarac koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina u vezi.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", otkrila je tada Mila u svojem velikom intervjuu za magazin Gloria.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 3 Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 +26 Ana Nikolić - 4 Celebrity Procurio šokantni video zvijezde regije s ranama na licu zbog kojih očajnički moli za pomoć: "Pogledaj na što nalikujem, učini nešto!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson - 3 Mel Gibson Mel Gibson - 2 Mel Gibson - 4 +19 Mel Gibson - 2 Zanimljivosti Riješen misterij Mela Gibsona u Sarajevu, pomutnja je nastala iz dobre šale: "Lik ih lagano uzeo na foru!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene