"Nije do mene"

Mila Horvat u badiću se izvijala u plićaku, ali pala je i jedna primjedba: "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću"

Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat s majkom Mila Horvat Mila Horvat - 4 +17 Mila Horvat - 3 Galerija

Mila Horvat objavila je zanosne fotografije na svom profilu na Instagramu na kojima zavodljivo pozira u bikiniju.

Bivša televizijska voditeljica Mila Horvat prisjetila se dana kada je uživala na odmoru u Dubaiju, a na svom je Instagramu podijelila fotografije koje su izazvale veliko zanimanje njezinih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Mila Horvat Opustila se na ljetovanju Naša bivša voditeljica skinula gornji dio badića i vrućim prizorima dovela društvene mreže do usijanja: "Budite mirni…"

"Nije do mene, već do zalaska sunca", napisala je Mila uz fotografije na kojima se izvija u plićaku, a bujna pozadina nalazi se u prvom planu. Neki su ipak imali malu primjedbu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

"Malo je i do tebe", "Uvijek je do tebe", "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću", "O, Milaaa", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nakon nekog vremena izbivanja iz javnosti Mila se ponovno pojavljuje na događanjima i objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Nedavno je i uživala na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a s pratiteljima je na Instagramu dijelila prizore od kojih zastaje dah i na kojima su joj svi zavidjeli.

Između ostalog, objavila je fotografiju koja je dodatno zaintrigirala sve, i to onu na kojoj je fotografirala svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku. Pretpostavlja se da je muškarac koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina u vezi.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", otkrila je Mila u svojem velikom intervjuu za magazin Gloria.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +27 Maja Šuput - Bloom - 2 Celebrity Šuput prekrila grudi s tek dvije tkanine, a zanimljivo je i ono što je imala između njih: "Kome smeta, ne mora gledati"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nana Nadarević Aša Nadarević Obitelj Mustafe Nadarevića - 2 Obitelj Mustafe Nadarevića - 1 +20 Mustafa i Nana Nadarević Celebrity Djeca Mustafe Nadarevića nisu skrivala tugu na događaju u čast pokojnom ocu, a posebno emotivna bila je njegova mezimica Nana

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene