komentare je isključila

Mila Horvat objavila fotografiju u toplesu, postoji razlog zbog kojeg je to učinila: ''Jedan poseban dan...''

Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat i Vanna - 2 Mila Horvat i Tajči Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +19 Mila Horvat Galerija

Mila Horvat proslavila je 43. rođendan, a povodom tog događaja objavila je fotografiju u toplesu, ali je komentare isključila.

Voditeljica Mila Horvat često oduzima dah svojim provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a sada je povodom svoga 43. rođendana ponovo počastila pratitelje.

Pozirala je u toplesu, a crno-bijelu fotografiju objavila je na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Horvat (@milahorvatofficial)

"Jedan poseban dan uz posebnu poruku: Život se živi u svojoj koži, a ne u tuđim očima... Zahvalna na svakom iskustvu, ljubavi i ljudima koje imam uz sebe", napisala je u opisu objave.

Iako Mila često dobiva komplimente na račun svog izgleda, ipak je isključila komentare na spomenutoj objavi. 

Povodom svog rođendana podijelila je i obiteljsku fotku iz 80-ih kada je bila djevojčica.

"Lude 80-e. Najljepše godine", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira uz tortu.

Inače, Mila je profil na Instagramu otvorila tek 2020. godine, a sada ima više od 7000 pratitelja koji su oduševljeni svakom njezinom fotografijom. Dijeli i ponešto iz svog života pa je tako bila otkrila i da je posvećena vježbanju i bodysculptu, kojima može zahvaliti vrhunsku formu.

Pogledaji ovo Mila Horvat Nekad i sad Ova slatka curica izrasla je u jednu od najljepših Hrvatica, iza koje je i teška životna bitka

Pogledaji ovo Mila Horvat Celebrity Sve zgodnija Mila Horvat pohvalila se provodom u društvu poznatih Hrvatica: ''Jedinstvene i neponovljive!''

Pogledaji ovo Mila Horvat Celebrity Mila Horvat vratila se na društvene mreže, a novim fotografijama očarala je i našu proslavljenu sportašicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 1 +25 Seka Aleksić - 2 Celebrity Haljina čiji je izrez sezao do pupka krivac je za poglede koji su bili uprti u srpsku pjevačku zvijezdu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 6 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 5 +26 Camila Cabello - 2 Celebrity Zbog neobičnih vrućih hlačica svi su se okretali za pjevačicom koja je potpuno promijenila imidž!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene