ljepotice sve tri!

Sve zgodnija Mila Horvat pohvalila se provodom u društvu poznatih Hrvatica: ''Jedinstvene i neponovljive!''

Mila Horvat Mila Horvat Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat i Vanna - 2 Mila Horvat i Vanna - 1 Mila Horvat i Tajči Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +21 Mila Horvat - 3 Galerija

Mila Horvat pozirala je s Vannom i Tatjanom Cameron Tajči, a spomenute dame zablistale su u usklađenim modnim kombinacijama.

Na Zagrebačkom festivalu mogli smo vidjeti mnoga domaća poznata lica, a među njima bila je i voditeljica Mila Horvat koja raznježila pratitelje objavivši fotografiju sa starim prijateljicama.

Naime, Mila je pozirala s pjevačicama Vannom i Tatjanom Cameron Tajči te je sve to podijelila na svom Instagram profilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Horvat (@milahorvatofficial)

"Jedinstvene i neponovljive", napisala je voditeljica u opisu. 

Zanimljivo je da su sve tri dame uskladile modne kombinacije tako što su nosile elegantne sakoe i svečane hlače. 

Pogledaji ovo Tatjana Cameron Tajči Celebrity Tajči stigla u Hrvatsku pa se pohvalila fotkom s našom mladom senzacijom: "Pjevanje s njim je poseban gušt!"

Mila je zablistala u satenskom odijelu kraljevsko-plave boje, dok se Vanna odlučila za "klasičan" stil, noseći crni sako i hlače, bijelu košulju i crnu kravatu. 

S druge strane, Tajči je svoju kombinaciju upotpunila s kariranim sakoom, ispod kojeg je nosila crnu majicu. 

Pogledaji ovo Vanna - 1 Clubzone Vanna je karijeru okrunila prepunom Arenom Zagreb, a sada najavljuje nešto novo klupskim spektaklom!

Podsjećamo, Mila Horvat neko je vrijeme napravila pauzu od Instagrama, a tek se nedavno na spomenutoj društvenoj mreži pohvalila sa svojim zadnjim voditeljskim angažmanom na događaju Cro Athletics Gal, a izgledom i figurom sve je oborila s nogu.

Pogledaji ovo Mila Horvat Celebrity Mila Horvat vratila se na društvene mreže, a novim fotografijama očarala je i našu proslavljenu sportašicu!

Mila je profil na Instagramu otvorila tek 2020. godine, a sada broji više od 7000 pratitelja koji su oduševljeni svakom njezinom fotografijom. Dijeli i ponešto iz svog života pa je tako bila otkrila i da je posvećena vježbanju i bodysculptu, kojima može zahvaliti vrhunsku formu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 3 Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 2 Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško +26 Antonia Dora Pleško kao Jole - 11 Nekad i sad Pogledajte kako su Antonia Dora i Luciano izgledali prije 13 godina, družili su se još kao djeca, a nešto što su tada sanjali sad je stvarnost: ''Koje su šanse da nas život ovako spoji?''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene