Preslatki!

Pogledajte kako su Antonia Dora i Luciano izgledali prije 13 godina, družili su se još kao djeca, a nešto što su tada sanjali sad je stvarnost: ''Koje su šanse da nas život ovako spoji?''

Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 1 Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 3 Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 2 Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško kao Jole - 11 Antonia Dora Pleško kao Jole - 14 Antonia Dora Pleško - 4 Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP - 30 Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP - 29 Antonia Dora Pleško kao Pitbull, TLZP +20 Antonia Dora Pleško, TLZP Galerija

Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat poznaju se od djetinjstva, a evo kako su izgledali prije 13 godina.

Natjecatelji našeg showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat često se druže na snimanjima, a malo tko zna da se ovaj dvojac poznaje još od djetinjstva.

Na društvenim mrežama Luciano je sada podijelio njihovu fotografiju iz studija Nove TV, a potom i onu iz djetinjstva na kojoj su pozirali zagrljeni, a koja je nastala prije 13 godina.

''Znamo da je riječ o borbi, ali mi danas tu borbu radimo na svoj način! Rekli smo već 10000x kroz show, ali koje su šanse da nas život ovako skupa spoji? Znamo se dugo i dosta tih godina smo proveli nerazdvojni. Zadnjih par godina smo bili na sto strana ali nas je ovaj projekt odlučio ponovno spojiti. Prijatelji koji su se skupa kao mali igrali ovog showa su sad baš u istoj sezoni i uz sve to danas skupa nastupamo! Slučajnost? Sve se događa s razlogom i život uvijek nađe način da se dogodi ono što treba. Nadam se da ćete kad budete gledali emisiju osjetiti koliko uživamo u ovome. Malo smo kenjkavi jer smo sretni, ali uvijek se veselite stvarima koje volite. Queen of Pop is coming!! …i da, matchali smo outfite. Ovo je nastup za nas i naše prijateljstvo'', napisao je Luciano.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luciano Plazibat (@lucianoplazibat)

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Podsjetimo, Luciano Plazibat iskoristio je svoj joker u prošloj emisiji i izazvao je svoju prijateljicu iz djetinjstva Antoniju Doru Pleško da odmjere snage kao dvije Madonne.

Stoga će u večerašnjoj emisiji zajedno nastupiti i pokazati čija je transformacija bila bolja.

Pogledaji ovo Siniša Vuco Celebrity Evo zbog koga se Siniša Vuco javio uživo s drugog kraja svijeta: "Glas je zvučao kao moj, ali u jutarnjim satima!"

I jedno i drugo u ovom showu svaki put iznenade transformacijama, a dosad je i svatko od njih odnio pobjedu, Antonia Dora kao Mate Mišo Kovač, a Luciano kao Dino Dvornik.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina s prijateljicama - 1 Severina s prijateljicama - 2 Severina u Zadru - 25 +28 Severina u Zadru - 21 Celebrity Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene