''jako sam se preplašila...''

Pogledajte kako je nastala Antonijina pobjednička transformacija u Mišu Kovača: ''Kažu da je najteže odglumiti legende...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško - 4 Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško - 7 Antonia Dora Pleško - 6 Antonia Dora Pleško - 5 Antonia Dora Pleško - 2 Antonia Dora Pleško - 1 Antonia Dora Pleško - 14 Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 13 +20 Antonia Dora Pleško - 12 Galerija

Antonia Dora Pleško pobjednica je prve epizode emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'', a transformirala se u Mišu Kovača, prve reakcije podijelila je na društvenim mrežama.

Mlada splitska glumica Antonia Dora Pleško pobijedila je u prvoj emisiji ovogodišnje sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Antonia je imala tešku transformaciju kojom je na kraju oduševila, u Mišu Kovača, a prve reakcije nakon pobjede podijelila je na Instagramu.

Pogledaji ovo Toma Marić Celebrity Minea se ispričala supruzi Tome Marića zbog ove izjave: ''Uz dužno poštovanje, ja sam se malo zaljubila''

''Kažu da je najteže odglumiti legende jer su baš to - legende. U našoj Dalmaciji Mišo je duboko ukorijenjen u svemu, ništa bez njega ne može proći. Preplašila sam se jako ovog zadatka ali sam stisla zube i napokon se opustila. Nadan se da će mu se svidjeti. Hvala svima na podršci'', napisala je uz fotografije iz bakstagea na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonia Dora Pleško (@antoniadoraaa)

Kako vam se svidio nastup Antonije u TLZP?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško - 1 Celebrity Splićanka koju su zvali čudom od djeteta izrasla je u pravu ljepoticu, a u hit-showu koji se uskoro vraća na male ekrane potvrdit će nam svoj talent!

Pratitelji i kolege u komentarima su je nahvalili, a među njima su bile i Mia Negovetić koja se u prvoj emisiji prerušila u Arianu Grande te Luciano Plazibat koji je bio Kylie Minogue.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Harper Beckham - 6 Harper Beckham - 5 Harper Beckham - 4 Harper Beckham - 3 +28 Harper Beckham - 2 Celebrity Mala kći Davida Beckhama više nije mala, svi komentiraju da je izrasla u pravu ljepoticu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Camilla Parker Bowles Kralj Charles III. i kraljica Camilla +26 Kralj Charles III. Celebrity Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene