za sve je kriva ova scena!

Minea se ispričala supruzi Tome Marića zbog ove izjave: ''Uz dužno poštovanje, ja sam se malo zaljubila''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Toma Marić Toma Marić i supruga Marina Toma Marić i Enis Bešlagić Toma Marić i supruga Marina Marina Marić i Minea Toma Marić Toma Marić Toma Marić Toma Marić i Enis Bešlagić Toma Marić - 22 +23 Toma Marić - 23 Galerija

Pjevač i radijski voditelj Tomislav Marić, poznatiji i samo kao Toma, umjetnička je duša, što nam je pokazao već u prvoj emisiji osme sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Toma je zbog glazbe napustio fakultet i nije požalio, bila mu je to jednostavna odluka što je priznao odmah na početku.

"Isplatilo se i neke noći proplakati i posvađati se u nekim trenucima s članovima obitelji jer je to značilo nesiguran život. Ali kada vide koliko sam sretan, mislim da im to više ne predstavlja nikakav problem", zaključio je.

Najveća podrška mu je njegova supruga Marina.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško na rubu suza uoči spektakularnog nastupa u hit-showu: ''Nije me bilo jer sam imala tragediju u obitelji...''

"Zapravo najljepši trenutak u cijelom danu je doći doma i vidjeti Marinu", priznao je, a svog se vjenčanja i danas rado prisjećaju.

"Bilo je nekih anegdota - svirači su se razboljeli, pa netko kasni, pa je ovaj slomio nogu, ..." prisjetili su se kroz smijeh.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea - 2 Celebrity Minea u ružičastom izdanju oborila sve s nogu već u prvoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato, pogledajte haljinu u kojoj je sve očarala!

Osim privatnog života, uspješno miksaju i onaj poslovni, jer Marina za njega radi PR i marketing i nada se da će on uspjeti ostvariti sve svoje snove, a jedan od njih je zasigurno TLZP.

U prvoj emisiji TLZP-a gljiva mu je dala transformaciju u njegovog imenjaka Tome Zdrakovića, a što je jako razveselilo Enisa Bešlagića koji je njegov veliki fan.

Pogledaji ovo Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato sakrili se iza maski voditelja Nove TV Celebrity Ma tko se to sakrio iza maske naših voditelja Valentine Baus i Dine Goleša? ''To kako su se oni transformirali, ma nevjerojatno!''

"Ova je jedna za tebe!", rekla je Enisu Minea čim su krenuli prvi taktovi pjesme, a publika ustala na noge kada je zapjevao pjesmu "Za Ljiljanu", a iz koje ga pratila i njegova Marina.

"Tomo, brate!", rekao je Enis Tomi nakon što je i sam s njim zapjevao veliki hit.

"Imao sam tu čast da igram u seriji Toma i poznajem članove obitelji Tome Zdrakovića, a i drago mi je da se Toma ponovno vratio u kafanu. Zanimljivo je da Toma Marić imitira Tomu Zdravkovića, a kojeg je glumio Milan Marić. Bio si fenomenalan, jako dobro pjevaš, s emocijama i bio bi odličan novi Toma da se snima", rekao mu je Enis.

"Uz dužno poštovanje supruzi, ja sam se malo zaljubila!", priznala mu je potom Minea.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

"Prošlo je vrijeme kada sam ja bio zaljubljen u vas, drago mi je da se to sad okrenulo", odgovorio joj je Toma, a onda je pao zagrljaj, a Enis se našalio i izveo Tominu suprugu Marinu iz studija.

"Ja gorim da još nešto kažem. Ja ne idem po kafanama, ali kad bi ti pjevao po njima, ja bih išla svaku večer", dodala je Minea.

"Moram biti iskren i reći da se narodna glazba slušala u mojoj kući, ja uvijek kažem da se glazba sluša ušima, a osjeća kožom. Ono što si ti pokazao, iako nisi pjevač takvog žanra, je da si vanserijski talenat i pjevač", pohvalio ga je Mario Roth.

"U ovo naše vrijeme tiktokova, instagrama, brzog načina života i velike ironije prema životu, vrlo je teško je donijeti ovakvu točku pred publiku, a da publika u to zaista povjeruje, da se ježimo i osjetimo to na koži. Želimo dići spomenik jednoj emociji koju si ti donio. Zahvaljujem ti na tome", rekao je Goran Navojec.

Na kraju je pao i zagrljaj Minee i Marine, a onda je ona otpratila svog Tomu do sofe na glasanje.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth u showu Story Supernova In Magazin: Mario Roth In Magazin: Mario Roth - 4 In Magazin: Mario Roth - 1 +23 In Magazin: Mario Roth - 3 Celebrity Sjećate li se našeg miljenika žena iz prvog hrvatskog talent showa? Tada je još imao kosu: "Bio sam vrlo mlad, imao sam svega 22 godine!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene