bit će ovo dobra sezona TLZP-a!

Ma tko se to sakrio iza maske naših voditelja Valentine Baus i Dine Goleša? ''To kako su se oni transformirali, ma nevjerojatno!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato sakrili se iza maski voditelja Nove TV Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato sakrili se iza maski voditelja Nove TV +0 TLZP Galerija

Počinje nova sezona popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato, a natjecatelji su ga originalno najavili u Dnevniku Nove TV.

Ma tko bi bolje najavio što nas očekuje u novoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' od samih kandidata?

A upravo to su u Dnevniku Nove TV učinili glazbenik Alen Bičević koji se sakrio iza maske voditeljice Valentine Baus, a voditelja Dinu Goleša u ovom javljanju odlično je skinuo pjevač i radijski voditelj Tomislav Marić Toma.

''Nećete vjerovati no ja Tomu zaista poznajem, a nisam ga prepoznao. I ovim putem mu se ispričavam, jer smo imali i jedan kratak susret uživo i priznajem da mu se nisam propisno niti javio jer nisam znao da je to Toma. To kako su ga transformirali u mene i koliko se potrudio skinuti i moje pokrete i izraze lica, pa čak i glas, zaista je nevjerojatno…'', Dinu je ova transformacija oduševila, kao i Valentinu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tvoje lice zvuči poznato (@tlzphr)

''Bilo je ovo pravo iznenađenje za nas večeras u Dnevniku! Svaka čast sektoru maske showa 'Tvoje lice zvuči poznato', bilo je zaista neobično vidjeti tu sličnost. Čeka nas sigurno sjajna sezona, odlično smo se podružili i zabavili s našim kandidatima i kolegama iz zabavnog programa'', rekla je Valentina.

Alen i Tomislav će s ostalih 6 kandidata stati na pozornicu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i zabavljati nas sljedećih tjedana. 

U showu ćemo još gledati Antoniju Šolu, Miju Negovetić, Mariju Kolb, Antoniju Doru Pleško, Lucijana Plazibata i Farisa Pinju.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth u showu Story Supernova In Magazin: Mario Roth In Magazin: Mario Roth - 4 In Magazin: Mario Roth - 1 +23 In Magazin: Mario Roth - 3 Celebrity Sjećate li se našeg miljenika žena iz prvog hrvatskog talent showa? Tada je još imao kosu: "Bio sam vrlo mlad, imao sam svega 22 godine!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene