''to mi je velika želja''

Frontmen našeg benda kojeg ćete uskoro gledati u sasvim novoj ulozi sanja o suradnji s najvećom zvijezdom regije: ''Eto, izgovorio sam to!''

Alen Bičević - 10 Alen Bičević - 10 Privatni album 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević - 5 Alen Bičević - 4 Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 1 Alen Bičević - 8 Alen Bičević - 9 Alen Bičević - 1 Alen Bičević - 1 Alen Bičević - 2 +16 Alen Bičević - 3 Galerija

Jedan je od kandidata nove sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Alen Bičević, pjevač Grupe Joy kojem je ovo prvo takvo iskustvo, a evo i što misli o novom pothvatu u koji se upustio.

Nova sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' uskoro kreće s emitiranjem, a jedan je od natjecatelja i svestrani Alen Bičević, svima poznatiji kao pjevač Grupe Joy.

Za naš portal podijelio je ponešto o svom životu, ali i očekivanja od natjecanja.

''Ovakvu vrstu showa želiš dok te ne nazovu. Onda kad te nazovu, imaš razne dvojbe – treba li ti to uopće, puno je posla s tim, tko zna hoćeš li se snaći, kakva će biti ekipa… Onda pristaneš - jer zašto ne? I shvatiš da si upravo tu gdje trebaš biti. Da si na pravom mjestu s odličnom ekipom i da zabava može početi'', govori uzbuđeno.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Splitska pjevačka zvijezda prisjetila se pokojnog oca, koji bi sada bio posebno ponosan na nju: "Uvijek je govorio da mu je najveća želja...

Osim glasa, nove uloge u showu zahtijevat će i puno kondicije, što njemu nikako ne nedostaje jer se aktivno bavi fitnesom. Misli li da zbog toga ima malu prednost nad ostalim kandidatima?

''Možda ću se samo malo manje zapuhati dok pjevam i plešem istovremeno. Mislim da samo 10 % više prednosti imam zbog fizičke spreme'', govori.

''Na toliko toga tu moramo misliti: pazi da pogledaš u kameru na kojoj svijetli crveno, pazi da kreneš s istom nogom s kojom kreću plesači, ne spuštaj bradu dolje, ne diži je gore, nemoj žmiriti, sad malo hodaš tu, pa pogledaš tu, uz sve to nemoj slomiti nogu dok hodaš u ritmu u štiklama br. 45+ i svakako nemoj zaboraviti tekst… Na sve to dodaj protetiku preko cijelog lica, prekrivena usta, perika, šminka, zalijepljeni nokti, umjetne trepavice… Nije nam lako!!! Tako da mislim da mi fitnes pomaže jedino u tome što se malo manje zapušem pa brže dođem do zraka nakon nastupa, a sve ostalo nema veze s fizičkom spremom, ali itekako ima sa snalaženjem'', rekao je te otkrio djelić atmosfere sa seta.

Pogledaji ovo Filip Detelić Celebrity Evo u čijem ćemo društvu uskoro gledati Mešina na ekranima Nove TV, nema ni Instagram ni Facebook: ''Mislim da se neću vraćati natrag!''

Alen je već godinama na domaćoj glazbenoj sceni, natjecao se u jednom pjevačkom showu, dio je grupe Joy, a pjevanjem se bavi od sedme godine. Ima li još neku neostvarenu želju u pjevačkom smislu?

''Teško je govoriti o neostvarenim željama: Bio sam u The Voiceu, stalno radimo, stalno pjevamo, sviramo, nastupao sam u Areni Zagreb s Tonyjem, izdao album s grupom Joy… Tko bi mogao poželjeti još? Ali kad bih morao, velika bi mi želja bila pjevati s Aleksandrom Prijović. Eto, izgovorio sam!'' priznao je.

''Izuzetna mlada glazbenica. Vjerujem da od nje možemo očekivati još puno arena i velikih hitova'', dodaje o zvijezdi koja je proteklih nekoliko mjeseci poharala estradu u regiji.

Pogledaji ovo Igor Mešin i Filip Detelić Celebrity Mešin obitelj čuva podalje od medija, ali otkrio je jedan detalj o sinu Roku: ''Svatko odabire svoj put''

Malo tko zna da mu je osim pjevanja velika ljubav i slikarstvo.

''Sa slikarstvom sam počeo prije nekoliko godina doslovno iz dosade. Zatvoreni u stanu za vrijeme korone, svakome svašta padne na pamet pa mi je tako iskočio neki video slikanja za početnike. Odvažio sam se, nije uvijek bilo dobro, pa je platno znalo iskočiti kroz prozor u vrt zajedno s kistovima. Međutim, probaš, pogriješiš, ispraviš i nakon nekog vremena i nekoliko slomova živaca nastane nešto lijepo. Nažalost, nemam puno vremena posvetiti se slikanju onoliko koliko bih to volio pa sad slikam samo kad me netko nagovori'', govori.

''Dosad sam napravio desetak slika, većinu njih sam podijelio, a najdraža mi je slika koju sam nazvao Layla (u prijevodu tamna ljepotica) – portret Afrikanke s bordo-zlatnom maramom na glavi. Za nju su se mnogi raspitivali, ali s obzirom na to da mi je to prvi portret koji sam naslikao, preponosan sam da bi krasila zid nekom drugom'', rekao je kroz smijeh.

A tko je zapravo Alen i u čemu uživa osim pjevanja i slikanja?

''Alen je sin, brat, prijatelj, ali prije svega jedan obični dečko s mora. Uživam u raznim stvarima: odrastao sam na Lošinju i neopisivo mi fali more. Zaljubljen sam u ljeto i sunce. Volim hodati, planinariti i provoditi vrijeme u prirodi… Još jedna stvar koja je usko vezana za fitnes – veliki sam gurman. Ljudi moji, ja doslovno treniram da mogu jesti koliko hoću'', smije se.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑨𝒍𝒆𝒏 𝑩𝒊𝒄𝒆𝒗𝒊𝒄 (@alen.bicevic)

Što su na ovaj novi izazov rekli njegovi kolege iz benda?

''Kolege iz benda jedva su čekali da me pozovu. Vjeruju u mene i, citiram, ''Ne očekujemo ništa manje od pobjede''. Sve smo uspjeli uskladiti, dogovoriti i bit će trčanja sa snimanja na gaže, ali kad imaš ekipu koja zna koji je to posao i koja ti drži leđa u svakom trenutku, užitak je raditi i truditi se.''

A tko mu je najveća podrška?

''Najveće su mi podrške obitelj, bend i prijatelji. Puni su razumijevanja za sva moja ludila, kojih ne manjka kad je posao u pitanju. Prijatelje ne vidim tjednima i oni se ne naljute – Možeš li poželjeti išta više? Nije im lako, to je sigurno'', rekao je za kraj.

  1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Let 3, Dora 2024 - 1 Severina i Let 3, Dora 2024 - 2 Severina i Let 3, Dora 2024 - 3 Severina i Let 3, Dora 2024 - 4 +17 Severina i Let 3, Dora 2024 - 5 Celebrity Pogledajte kako je Seve s Letom 3 proslavila njihov prolazak u finale, a sjećate li se što su oni za nju napravili kad je išla na Eurosong?

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 Severina i Let 3, Dora 2024 +15 Severina i Let 3, Dora 2024 Celebrity Severina se oglasila nakon najvećeg iznenađenja na Dori, objasnila je kako je došlo do ove suradnje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene