progovorila o partneru

Splićanka koju su zvali čudom od djeteta izrasla je u pravu ljepoticu, a u hit-showu koji se uskoro vraća na male ekrane potvrdit će nam svoj talent!

Antonia Dora Pleško - 1 Antonia Dora Pleško - 1 Privatan album 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 7 Antonia Dora Pleško - 11 Antonia Dora Pleško - 10 Antonia Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško - 8 Antonia Dora Pleško - 6 Antonia Dora Pleško - 5 +28 Antonia Dora Pleško - 4 Galerija

Antonia Dora Pleško hrvatska je pjevačica koja će se okušati u novoj ulozi u novoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', evo kako je primila te vijesti i u koga bi se voljela maskirati.

Uskoro počinje nova sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a za naš portal jedna od natjecateljica Antonia Dora Pleško odgovorila je raduje li se novoj ulozi, ali i otkrila neke detalje o svom životu.

''Jako sam uzbuđena zbog ovog projekta. Ostvario se dio mojih dječjih snova i mislim da će mi ovaj show donijeti super stvari'', rekla nam je.

Kad je čula da je pozvana u show, sreći nije bilo kraja.

''Poziv za show me iznenadio jer sam nekako to priželjkivala godinama i znala sam da moram biti tu. Nisam se premišljala o pristanku ni sekunde.''

Od svih stranih i domaćih izvođača, Antonia bez dvojbe zna koga bi voljela dobiti na famoznoj gljivi.

''Svakako Jelenu Rozgu! Kažu mi da je najbolje imitiram'', govori.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonia Dora Pleško (@antoniadoraaa)

Podsjetimo, Pleško se već jednom natjecala u drugom showu Nove TV ''Supertalentu'' kad je imala samo 10 godina, a drugi put na audiciji je završila sasvim slučajno 9 godina kasnije. Tad je podržavala svoju prijateljicu Lorenu Bućan, a nakon skrivene prijave i improviziranog nastupa osvojila je zlatni gumb. Evo kako danas gleda na te nastupe.

''Pa, da te audicije nije bilo, možda se ne bi ostvarila divna suradnja s Antom Pecotićem i Shallom, s kojima surađujem već godinama. S Lorenom se družim od malih nogu i danas se družimo jako često (kad nam slobodno vrijeme dopusti) i mogu slobodno reći da nam je odnos bolji nego ikad. Nikad tu nije bilo ni ljubomore ni zle krvi. Baš se iskreno podržavamo i volimo'', rekla je.

Prošle godine Antonia Dora otvorila je svoj podcast o kojem je htjela govoriti o mentalnom zdravlju i situacijama koje je prošla kroz život, ali to se nije nastavilo.

''Nažalost, baš kad sam ušla sasvim u to, počela sam imati previše posla i nisam se mogla fokusirati na podcast. Ljudi su jako lijepo reagirali na podcast i nekima je čak jako pomoglo čuti neka moja iskustva/razmišljanja. Nadam se da ću naljeto kad budem imala malo više vremena snimiti nekoliko novih epizoda'', nada se.

O ljubavnom životu ne voli puno pričati, a nama je otkrila tko je tajanstveni Roko, koji joj je partner već neko vrijeme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonia Dora Pleško (@antoniadoraaa)

''Moj Roko moj je mir, moja sigurnost i moj oslonac. Osvojio me smirenošću i jednostavnošću. Nažalost, u prošlosti sam se opekla kad sam svoju sreću nesebično dijelila s javnošću, tako da ovo sebično čuvam za sebe'', rekla je.

Podsjetimo, Antonia je do 2018. godine prekinula vezu s Gibonnijevim sinom Random Stipišićem, što je pokrenulo veliku medijsku pompu.

Tijekom života Antonia je prošla kroz mnogo nedaća, od vršnjačkog nasilja, gubitka dvaju bliskih članova obitelji do pronalaženja same sebe, a nama je otkrila i gdje danas pronalazi mir.

''Svoj mir pronašla sam u jogi, večernjem kućnom druženju s najbližim prijateljima i kuhanju'', rekla je za kraj.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin +27 Filip Gežin - 3 Celebrity Ella Dvornik objavila je prvu fotografiju s mladim producentom za kojeg se šuška da joj je novi partner, o svemu mudro šute!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 11 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 10 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 9 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 +30 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Celebrity Otkriveno tko je djevojka favorita Dore: Ona je zaslužna za nastanak njegova novog spota, a njezino ime spomenuo je već nekoliko puta!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene