Već su dugo zajedno

Otkriveno tko je djevojka favorita Dore: Ona je zaslužna za nastanak njegova novog spota, a njezino ime spomenuo je već nekoliko puta!

Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 11 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 10 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 9 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 3 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 4 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 8 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 7 +24 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 6 Galerija

Mladić koji je posljednjih nekoliko mjeseci glavna tema medija, Baby Lasagna, u sretnoj je vezi s Istrankom koja mu je i režirala novi spot.

Glazbenik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, ovogodišnji je favorit Dore 2024. za odlazak na Eurosong.

Početkom ovog tjedna izbacio je i spot za svoju pjesmu ''Rim Tim Tagi Dim'', a zanimljivo je kako mu je spot režirala njegova djevojka Elizabeta Ružić.

Njezino ime spomenuo je u nekoliko intervjua uoči Dore, a na njegovu profilu mogu se pronaći i fotografije s potpisom Elizabete Ružić. Za naš portal o ljubavi nije htio previše otkrivati te je samo kratko rekao da je u vezi, a sada se zna i da se radi upravo o Elizabeti.

Elizabeta, koja je od Lasagne godinu dana mlađa, živi u općini Kaštelir i radi u obiteljskoj tvrtki. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

Sa svojim dečkom često sudjeluje u raznim multimedijalnim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj, pa je par tako 2022. godine dobio nagradu za najbolji video iz Istre na natječaju Moja.hr. Riječ je o natjecanju mladih i kreativnih ljudi iz 20 županija i Grada Zagreba u jednominutnim filmovima, a zadatak je bio u šezdeset sekundi objasniti osjećaj emotivne vezanosti uz sredine u kojima žive.

Sudeći po fotografijama koje su tada snimljene, i Marko i Elizabeta obožavaju mačke, a poznato je da ih Lasagna ima tri. 

Inače, i glazbeni spot za pjesmu ''Rim Tim Tagi Dim'' sniman na nekoliko različitih lokacija u Markovoj rodnoj Istri, čime je dodatno naglašena kontrastna tema pjesme koja prikazuje odlazak iz ruralnog okruženja u urbanu sredinu. Radnja prati mladića okruženog lokalnim stanovništvom i domaćim životinjama, koji u potrazi za boljim životom odlazi u strani svijet.

Za Doru se u svom rodnom kraju i pripremao, a sada je spreman nastupiti na drugoj polufinalnoj večeri, koja će se održati sutra.
Danas počinje prva polufinalna večer, na kojoj će se predstaviti 12 kandidata.

Podsjetimo, ime Baby Lasagne postalo je glavna tema medija jer isprva nije ni trebao nastupiti, a trenutačno je favorit među 24 kandidata koji žele Hrvatsku predstavljati na Eurosongu.

Bio je prva rezerva u slučaju da netko od prva 24 kandidata odustane, a na njegovu sreću baš se to i dogodilo.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Cillian Murphy - 1 Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy sa ženom i sinom +28 Cillian Murphy - 4 Celebrity Glumac o kojem bruji cijeli svijet u kući nema dvije stvari bez kojih većina danas ne može živjeti, a za to ima i svoje objašnjenje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +25 Ana Sasso Nekad i sad Splićanki za kojom je 80-ih uzdisala cijela Jugoslavija danas nitko ne bi dao 61 godinu, a sada za to ima i potvrdu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene