za nju je vrijeme stalo

Splićanki za kojom je 80-ih uzdisala cijela Jugoslavija danas nitko ne bi dao 61 godinu, a sada za to ima i potvrdu!

Ana Sasso Ana Sasso Arhiva/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +19 Ana Sasso Galerija

Ana Sasso pohvalila se rezultatima analize sastava tijela koji su pokazali da u metaboličkim godinama ima 45.

Bivša Miss Jugoslavije i legendarna Pipi djevojka Ana Sasso svojim izgledom nikako ne odaje da joj je 61 godina.

U prilog tome idu i rezultati analize sastava njezina tijela, kojima se sada pohvalila na svojem profilu na Instagramu.

"Ako ovo nije razlog da budem sretna, ne znam što je. Naime, danas sam bila na analizatoru sastava tijela MC-780, i zdravstveni monitor kaže svašta nešto lijepo i dobro. Mene su oduševile sve analize, ali podatak da po njemu u metaboličkim godinama imam 45 godina je sjajan!!! Rekli su mi, s obzirom na to da nisam pila dovoljno tekućine zadnjih dana, da bi rezultat bio još bolji, no ja sam prezadovoljna i s ovim!" ponosno je napisala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Sasso (@sasso.ana63)

Ana nam je prošle godine na Splitskom festivalu otkrila i koja je tajna njezina besprijekornog i mladolikog izgleda u šezdesetima.

"Ja sam uvjerenja kad vam je nutrina čista i topla da to izlazi i van. Ja mislim da je to to. Dobro, mi se žene volimo i malo bocnuti nečime, to je normalno u mojim godinama. A što se tiče moje fizike, ja vježbam. Ne svaki dan, dva-tri puta tjedno, a za mene i moje godine sasvim dovoljno", rekla nam je tada Ana.

Pogledaji ovo Ana Sasso Celebrity Bivša hrvatska misica nizom novih fotografija koje je objavila mnoge je podsjetila na mokre prizore zbog kojih je nekoć postala seks-simbol!

Podsjetimo, Sasso je 1982. godine izabrana za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je nezaboravnu reklamu za Pipi i postala seks-simbol.

Splićanka je ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

Pogledaji ovo Ana Sasso - 2 Nekad i sad Ovako je nekad izgledala Hrvatica koja je zbog kultne reklame stekla status seks-simbola, prizori u mokroj majici dok izlazi iz mora i danas se pamte!

Malo nakon toga povukla se iz javnog života, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem.

Kako je Ana Sasso izgledala u slavnim danima i koliko se otad promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea +28 Sanja Doležal i sin Luka Celebrity Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 3 +22 Andrej Plenković - 2 Zanimljivosti Osvanula je fotka iz vremena kad je naš premijer bio vaterpolist: "Vidi mišića, i pločice se vide..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene