ponosna mama

Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Sanja Doležal Sanja Doležal Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i sin Luka Sanja Doležal i sin Luka Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea +22 Sanja Doležal i sin Luka Galerija

Sanja Doležal ima kći Leu i sina Luku, koje je dobila u braku s Nenadom Šarićem.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal ponosna je majka dvoje djece, kćeri Lee i sina Luke.

Njezina kći živi u Londonu, gdje studira na jazz-akademiji, a Sanja joj je sada otišla u posjet.

Pjevačica se iz Londona javila na svojem profilu na Instagramu te se pohvalila, kako je napisala, najmlađim i najslađim novim članom obitelji, psićem čivavom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Osim kćeri, Sanja ima i sina Luku, koji je studirao na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.

Lea i Luka danas se rijetko pojavljuju u javnosti, no prije ih se često moglo vidjeti s mamom na eventima, a njihove fotografije možete pogledati u galeriji.

Sanja rijetko govori o svojoj djeci, no jednom je prilikom otkrila kako je prihvatila njihovo odrastanje i odlazak u bijeli svijet.

"To je dio čari roditeljstva. Pripremaš se za to od trenutka njihova rođenja. Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija", rekla je Sanja za Story.

Sanja je djecu dobila u braku s Nenadom Šarićem, koji je naglo preminuo u svibnju 2012. godine od posljedica moždanog udara.

Pogledaji ovo Sanja Doležal - 1 Celebrity Sanja Doležal emotivnom se fotografijom prisjetila pokojnog supruga: ''Neno, zar već toliko?''

Sanja i Nenad u braku su bili 19 godina, a bili su i kolege u grupi Novi fosili, u kojoj je Nenad svirao bubnjeve, a Sanja pjevala.

Sanja se nakon suprugove smrti na neko vrijeme povukla iz javnosti kako bi prežalila taj teški gubitak. Danas opet nastupa punom parom i s Marinkom Colnagom i Vladimirom Kočišem Zecom izvodi najveće hitove Novih fosila

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Leko i Ivana Jerko Leko Jerko Leko i Iva Šarić Jerko Leko i Iva Šarić +10 Jerko Leko i Iva Šarić Celebrity Bivši Vatreni Jerko Leko u tajnosti dobio treće dijete, evo i tko je njegova nova partnerica

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Petar Grašo, Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić novom fotografijom obožavateljima uljepšala dan, jedan detalj na njoj svidio im se još više od frizure!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene