prva djevojčica!

Bivši Vatreni Jerko Leko u tajnosti dobio treće dijete, evo i tko je njegova nova partnerica

Jerko Leko Jerko Leko Sanjin Strukić/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Leko i Ivana Jerko Leko Jerko Leko i Iva Šarić Jerko Leko i Iva Šarić Jerko Leko i Iva Šarić Jerko Leko i Iva Šarić Jerko Leko Jerko Leko Iva Šarić i Jerko Leko Iva Šarić i Jerko Leko +4 Jelena i Jerko Leko Galerija

Jarko Leko dobio je kćer s novom partnericom Ivanom, a iz braka s Ivom Šarić ima i dvojicu sinova.

Jerko Leko dobio je treće dijete, koje mu je ujedno i prvo s novom partnericom.

Nekadašnji nogometni reprezentativac, a danas trener NK Jaruna u vezi je sa crnokosom Ivanom iz Livna i nedavno su dobili kćer, doznaje Story.

Nije poznato kada su se Jerko i Ivana upoznali, a njihovu jedinu zajedničku fotografiju pogledajte u galeriji.

Jerko je prošle godine postao ujak, a njegova sestra Jelena rodila je dječaka. 

Pogledaji ovo Jelena Leko Celebrity Atraktivna sestra bivšeg Vatrenog rodila je prvo dijete, bebi je dala i baš posebno ime!

Inače, Jerko iza sebe ima brak s manekenkom Ivom Šarić, s kojom je dobio i dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Jerko i Iva vjenčali su se 2012. godine u crkvi sv. Josipa Radnika, a svadbeno slavlje nastavilo se u Golf & Country Clubu. Među uzvanicima su bila brojna poznata lica, uključujući Jerkove tadašnje kolege iz reprezentacije.

Brak im je potrajao do 2017., a za njihov razvod javnost je doznala tek godinu dana kasnije.

Pogledaji ovo Iva Šarić i Jerko Leko Celebrity Pogledajte kako izgleda stan u kojem su živjeli bivši supružnici Iva Šarić i Jerko Leko, manekenka ga sada prodaje po vrtoglavoj cijeni!

Tri godine nakon razvoda, Ivu se počelo povezivati s Brunom Petkovićem, s kojim je u travnju 2021. godine dobila i sina Adriana, a u prosincu prošle godine su stali i pred oltar.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Iva Jerković +25 Iva Jerković Celebrity Natalija Prica i nova supruga njenog bivšeg muža pojavile su se na istom događaju, pogledajte kako su se ponašale

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene