bilo je pitanje vremena

Natalija Prica i nova supruga njenog bivšeg muža pojavile su se na istom događaju, pogledajte kako su se ponašale

Natalija Prica Natalija Prica PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Natalija Prica Natalija Prica In Magazin: Natalija Prica Natalija Prica - 3 +19 Natalija Prica - 2 Galerija

Natalija Prica nije propustila reviju Ivice Skoke u Zagrebu, na kojoj se pojavila i nova supruga njezina bivšeg muža Iva Jerković Oreški.

Modna revija Ivice Skoke u zagrebačkom HNK okupila je brojna poznata lica, a posebnu pažnju privukle su nekadašnja misica i Bandićeva suradnica Natalija Prica te glumica Iva Jerković Oreški.

Naime, Iva se u lipnju prošle godine udala za specijalista otorinolaringologije i kirurga Ivana Oreškog, koji je Natalijin bivši suprug.

Pogledaji ovo Iva Jerković Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

S obzirom na to da obje vole obilaziti evente, bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti na istom mjestu. Obje su po dolasku nasmijane pozirale okupljenim fotografima, a Ivi se za fotkanje pridružila kolegica glumica Ana Uršula Najev.

Inače, Natalija i Ivan razveli su se 2020. godine, a nije poznato postoji li i u njezinu životu netko novi.

Pogledaji ovo Natalija Prica Celebrity Natalija Prica u rijetkom izlasku razvukla široki osmijeh i potvrdila da je tračeve iz prošlosti ostavila iza sebe

Prica je danas uspješna stomatologinja, a 2011. godine osvojila je titulu Miss Universe Hrvatske i predstavljala je našu zemlju na izboru u Brazilu, te je kasnije privlačila pažnju javnosti zbog suradnje s pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +29 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene