Instagram sve otkrio

Bivši muž Natalije Price oženio je Ivu Jerković, fotografije s vjenčanja procurile su na društvenim mrežama

Iva Jerković Iva Jerković Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić +6 Natalija Prica i Milan Bandić Galerija

Naša glumica Iva Jerković udala se u tajnosti za svog partnera Ivana Oreškog, odale su ih priče na Instagramu.

Naša glumica Iva Jerković udala se u tajnosti za svog partnera otorinolaringologa i kirurga Ivana Oreškog, a nekoliko fotografija s vjenčanja Iva je podijelila na svojim Instagram pričama.

Mladenka je za poseban dan odjenula elegantnu i jednostavnu bijelu vjenčanicu, a sve je dodatno podigla providnim rukavicama s biserima i buketom bijelih ruža.

Njen mladoženja nosio je sivo odijelo i tamno smeđe cipele koje je uskladio s plavom kravatom.

Inače, Oreški je poznat po tome što je bio u braku s bivšom misicom Natalijom Pricom koja je bila i bliska suradnica pokojnog gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, a svoj su razvod finalizirali 2020. godine.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Mladen Grdović - 3 Lidija Bačić i Mladen Grdović Lidija Bačić i Mladen Grdović - 2 Lidija Bačić - 3 +31 Lidija Bačić - 2 Celebrity Grdović i Bačić zagrljeni stali pred fotografe, ali zbog onog što je Lile nosila, nitko nije gledao u njega!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 8 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 4 +20 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Zvijezda ''Kumova'' koja je nedavno svojom izvedbom rasplakala Momčila Otaševića, seksi outfitom i talentom osvojila Zadrane

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene