I stas i glas!

Zvijezda ''Kumova'' koja je nedavno svojom izvedbom rasplakala Momčila Otaševića, seksi outfitom i talentom osvojila Zadrane

Ana Uršula Najev - 7 Ana Uršula Najev - 7 Zvonko Pavic / CROPIX 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 8 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev - 3 +14 Ana Uršula Najev Galerija

Ana Uršula Najev oduševila je publiku u Zadru gdje je nastupila u sklopu Fish & Jazz Festivala u atriju palace Cedulin sa sastavom Black Coffee.

Mlada glumica i zvijezda ''Kumova'' Ana Uršula Najev oduševila je publiku na mini koncertu koji je održala u Zadru u sklopu Fish & Jazz Festivala u atriju palace Cedulin. Nastupila je s grupom Black Coffee, a za svoj je nastup odabrala dugu haljinu s uzorkom koja je imala bretele i duboki dekolte koji je istaknuo Anine glavne atribute.

Lijepa brineta ukrala je sve simpatije javnosti otkako smo je vidjeli na malim ekranima u seriji ''Kumovi'', a posebno je sve raznježila kada je u seriji pokazala i svoje pjevačko umijeće te u jednoj sceni otpjevala ''Žute dunje''. Svojim anđeoskim glasom rasplakala je i gledatelje, ali i glumca Momčila Otaševića koji je s njom bio u scenama.

Za nju kažu da je jedna od najseksipilnijih žena u Hrvatskoj.

“Pa ne znam! To je valjda kompliment. Nemam pojma! Ne znam koja je definicija seksepila. Mislim da je seksepil nešto što bi svaka žena trebala u sebi osjećati, ali isto tako nešto što ne bi trebao biti opisni pridjev neke žene. Ne znam, okej. Ako je to kompliment, hvala. Hvala mama i tata”, našalila se Ana Uršula.

A kad dođe u neke godine, bi li nešto radila na sebi od tih estetskih zahvata?

“Mislim da ne bi. Ali nikad ne reci nikad. Zato neću reći nikad! Sad, s ovim mozgom i stavom mislim nema potrebe jer starenje je jedan prirodan proces”, rekla je u emisiji Zdravlje na kvadrat.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 +26 Marko i Iris Livaja - 3 Celebrity Sređena Iris Livaja stigla je na posebno događanje bez pratnje supruga koji je proteklih dana glavna tema medija, evo gdje je on ostao!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 +19 Robert De Niro i Tiffany Chen - 5 Celebrity Posljednje fotografije holivudske legende i njegove partnerice izazivaju nelagodu, nikome nije jasno zašto su ovako pozirali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene