Nisu to propustile

Ljepotica iz "Kumova" pokazala kako se slavilo u "Plesu sa zvijezdama", a evo i zašto su krenule suze

Ana Uršula Najev i Nika Barišić Ana Uršula Najev i Nika Barišić Screenshot 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Nika Barišić Ana Uršula Najev i Nika Barišić Slavlje u polufinalu showa Ples sa zvijezdama - 4 Slavlje u polufinalu showa Ples sa zvijezdama - 1 Slavlje u polufinalu showa Ples sa zvijezdama - 2 Slavlje u polufinalu showa Ples sa zvijezdama - 3 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 4 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 3 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 2 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 +14 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Galerija

Ana Uršula Najev objavila je videa iz polufinala showa "Ples sa zvijezdama" koji je u studiju pratila s kolegicom Nikom Barišić.

Polufinale showa "Ples sa zvijezdama" nisu propustile ni zvijezde hit-serije Nove TV "Kumovi", glumice Ana Uršula Najev i Nika Barišić, koje nisu krile emocije nakon što je u studiju pala iznenadna prosidba.

Pogledaj i ovo Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 4 ''Bilo je rizično!'' Zaručnica našeg mentora pojma nije imala da je prsten danima bio blizu nje, pogledajte hit-fotografije koje je objavio Ivan Jarnec!

Trenutak kada je mentor Ivan Jarnec zaprosio svoju djevojku Lejdi Perković dirnuo je Niku do suza, a glumice nisu krile emocije ni kada su proglašena imena finalista. Sretne je trenutke u pričama na svom profilu na Instagramu objavila Ana Uršula i pokazala kako je slavlje izgledalo uz pjesmu "Tko nam brani" Petra Graše kada su se kamere ugasile.

Osim zaruka Ivan je slavio i prolazak u finale "Plesa sa zvijezdama" zajedno sa svojom plesnom partnericom Darijom Lorenci Flatz, a uz njih plasirali su se i Frano Ridjan i Gabriela Pilić te Marko Cuccurin i Paula Tonković, a show su napustili Maja Drobnjaković i Marko Mrkić.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 4 +24 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Mlađahna supruga Kanyea Westa pokazala svu raskoš oblina, zbog onoga što je obukla nitko je nije prestao gledati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 Celebrity Pogledajte što se događalo iza kulisa Plesa sa zvijezdama nakon iznenadne prosidbe: "U šoku sam!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene