Domišljata je ona!

Mlađahna supruga Kanyea Westa pokazala svu raskoš oblina, zbog onoga što je obukla nitko je nije prestao gledati!

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West - 1 Kanye West - 2 Kanye West Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +18 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kanye West i Bianca Censori snimljeni su u romantičnom izlasku u Hollywoodu za koji se ona zanimljivo obukla i privukla pažnju paparazza.

Slavni reper i bivši suprug Kim Kardashian, Kanye West snimljen je u izlasku sa svojom novom ženom Biancom Censorikoja je pokazala svu raskoš svojih oblina u pripijenoj odjevnoj kombinaciji, kojom je privukla i brojne znatiželjne poglede.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

45-godišnji Kanye i 27-godišnja Bianca držali su se za ruke dok su napuštali jedan luksuzni talijanski restoran, a ona je pritom pokazala obline u sportskom grudnjaku i uskim tajicama u koje je zataknula mobitel.

Prema pisanju TMZ-a, par je navodno sklopio brak u siječnju ove godine, a upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je navodno magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji.

Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je od 2014. do 2021. godine bio u braku s reality-zvijezdom Kim Kardashian, s kojom je dobio četvero djece, a nakon što se pročulo da je s Biancom, krenule su brojne usporedbe njih dviju. Međutim, čini se kako je mlada Australka tome odlučila stati na kraj kada je svoju dugu kosu hrabro ošišala na dječačku frizuru. Detalje svog privatnog života inače čuva podalje od javnosti i ne pojavljuje se često u javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 Celebrity Pogledajte što se događalo iza kulisa Plesa sa zvijezdama nakon iznenadne prosidbe: "U šoku sam!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene