Kada su se kamere ugasile

Pogledajte što se događalo iza kulisa Plesa sa zvijezdama nakon iznenadne prosidbe: "U šoku sam!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 5 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 2 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 3 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 +19 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Galerija

Plesač Ivan Jarnec u polufinalu showa Ples sa zvijezdama zaprosio je svoju djevojku Lejdi, a evo što se događalo kad su se kamere ugasile.

U polufinalu showa Ples sa zvijezdama dogodila se i jedna iznenada prosidba.

Pogledaj i ovo Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 4 ''Bilo je rizično!'' Zaručnica našeg mentora pojma nije imala da je prsten danima bio blizu nje, pogledajte hit-fotografije koje je objavio Ivan Jarnec!

Plesač Ivan Jarnec, koji je mentor glumici Dariji Lorenci, nakon nastupa je otrčao u publiku do svoje djevojke Lejdi Perković i kleknuo pred nju s prstenom uz pitanje: "Hoćeš li se udati za mene?"

Vidno šokirana Lejdi sa suzama u očima vrisnula je u mikrofon: "Da!", a rasplakali su se i brojni drugi gledatelji u publici.

Ivan se zatim morao vratiti svojoj zvijezdi, a novopečeni zaručnici ponovno su se uspjeli kratko susreti tek kada su se kamere ugasile. No tada ih je ulovio Luciano Plazibat, koji nas inače vodi iza kulisa showa u Instagram liveu.

Luciano je prvo zamolio Lejdi da pokaže prsten, a zatim ju je upitao kako se osjeća.

"Ja ne znam što se upravo dogodilo. Još sam u šoku i pod dojmom, jednostavno ne znam što se dogodilo", kazala je uzbuđena Lejdi.

Zatim je pao i prvi ples novih zaručnika, koji možete pogledati u videu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Ivan nam je jednom prilikom otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je što se tiče plesa.

"Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, haha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete", ispričao nam je.

Osim zaruka, Ivan je slavio i prolazak u finale "Plesa sa zvijezdama", a show su napustili Maja Drobnjaković i Marko Mrkić.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana Princeza Diana Princeza Diana i Sarah Ferguson - 5 Princeza Diana i Sarah Ferguson - 1 +21 Princeza Diana Celebrity Umjetna inteligencija pokazala je kako bi princeza Diana izgledala danas da nije doživjela tragičnu sudbinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene