''Jako vrijedan projekt''

Maja i Marko ne idu u finale: ''Netko će ovo jednom gledati i vidjeti na koji način proživjeti borbu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja i Marko ispali iz Plesa sa zvijezdama - 4 Maja i Marko ispali iz Plesa sa zvijezdama - 3 Maja i Marko ispali iz Plesa sa zvijezdama - 2 Maja i Marko ispali iz Plesa sa zvijezdama - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja i Marko pred žirijem - 3 Maja i Marko pred žirijem - 2 Maja i Marko pred žirijem - 1 Maja i Marko pred žirijem - 3 +19 Maja i Marko pred žirijem - 2 Galerija

Polufinale ''Plesa sa zvijezdama'' napustili su Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, ovo su njihove reakcije.

Iza nas je pretposljednja emisija showa ''Ples sa zvijezdama'', a u polufinalu su ove nedjelje ispali Maja Drobnjaković i Marko Mrkić.

Pogledaj i ovo Maja Drobnjaković, Marko Mrkić ''Prvo ću zaštititi Maju...'' Mrkić bez ustručavanja rekao što misli o pregruboj Cibocijevoj odluci i planu za dalje: ''Ima u meni tog inata''

U borbi s Darijom Lorenci Flatz i Ivanom Jarnecom nisu uspjeli osvojiti veći broj glasova, a među njima je bila zaista tijesna borba u postotcima za ostanak.

Danas su plesali quickstep i paso doble te cha-cha u plesnoj lutriji, ali to nije bilo dovoljno.

''Ja sam zaista sretna, puno sam dobila od showa, hvala Marku na svemu što mi je pružio. Zaista mislim da je ovo jako vrijedan projekt i da smo napravili neke stvari za puno ljudi i hvala vam'', zahvalila je Maja.

''Ovo se može pretvoriti u moj monolog, ali skratit ću. Mislim da se ovo nikad neće ponoviti. Kroz Maju je prošla jedna ideja koja je doprla do puno ljudi, ja sam bio samo kotačić. Ovo što ostaje snimljeno netko će jednom gledati i vidjet će na koji način proživjeti borbu i izvući sve najbolje. Hvala svima!'' rekao je Marko i time završio njihov ples u ovoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama.

U finalu natjecanja sljedeće nedjelje natječu se Frano i Gabriela, Marco i Paula te Daria i Ivan, a svi s nestrpljenjem očekuju vidjeti tko će osvojiti novu titulu najboljeg plesnog para u ''Plesu sa zvijezdama''.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan zaprosio svoju djevojku - 1 Ivan zaprosio svoju djevojku - 2 Ivan zaprosio svoju djevojku - 3 Ivan zaprosio svoju djevojku - 4 +20 Ivan zaprosio svoju djevojku - 5 Celebrity Neočekivana prosidba u Plesu sa zvijezdama: Pogledajte trenutak kad je mentor naše glumice iznenada kleknuo pred svoju djevojku!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 +31 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Celebrity Marco i Paula uoči ''Plesa sa zvijezdama'' suočili se s problemima: ''I tako mi idemo na trening, a on kaže - nije mi dobro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene