''Uvijek borba do kraja''

Poslije ovih prizora i Majine iskrene ispovijesti suze je bilo teško suspregnuti: ''Nikad nisam išla linijom manjeg otpora''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 4 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 3 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 1 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 2 Maja, Marko i Helena - 4 Maja, Marko i Helena - 3 Maja, Marko i Helena - 2 Maja, Marko i Helena - 1 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 1 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 2 +26 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 3 Galerija

Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušević u showu ''Ples sa zvijezdama'' zajedno su se predstavili emotivnom izvedbom lyricala, a tijekom priprema za ovaj nastup, kao ni u emisiji uživo suze i emocije nisu skrivali.

Maji Drobnjaković i Marku Mrkiću ovog tjedna se na pripremama pridružila i Helena Janjušević s kojom su ove nedjelje zajedno otplesali i lyrical.

Pogledaj i ovo Maja Drobnjaković, Marko Mrkić miljenici publike Maja i Marko u Zagrebu su naišli na gospođu koju su očarali u Plesu sa zvijezdama, evo što im je imala za reći!

''Ovaj tjedan je započeo intenzivno, što zbog stila, što zbog plesa, što zbog nje, nekako ćemo djelić duše baciti na taj podij'', govorio je Marko tijekom priprema.

''Ja bih pozvala cijelu publiku samo da dođu s njima jedan dan trenirati. Nevjerojatno mi je koliko Maja ima snage, nema tu ne mogu, ona ide. Ja se samo ježim pored njih. Ovo je luda energija s njima. Tek sad kad sam došla tu s vama ja sad razumijem sve što je Marko pričao'', rekla je Helena koja je zbog vremena provedenog s njima samo plakala. 

''Baš mi je velika čast da je Helena pristala doći s nama. S dva mentora je zabavnije, oboje su super, svatko ima svoj način, taj spoj je baš jako odličan. Nije mi bilo teško saživjeti se s ovim što smo pripremali jer sam prošla baš taj izazovan period u životu i znam što sam proživjela tad i koliko je teško se iz nekih situacija izvući sam tako da u ovom triju oni će biti moja podrška. Pokušat ćemo ljudima prikazati taj jedan period života kad si sam kad ti je teško, kad se boriš možda s nekom depresijom i gdje jednostavno trebaš nekoga tko će te u životu izvući iz te situacije. Nikad nisam išla linijom manjeg otpora, uvijek borba do kraja i ta borba mi je na kraju spasila život'', rekla je Maja u emotivnom govoru tijekom priprema za ovu izvedbu.

A evo kako je njihovu izvedbu doživio žiri. 

''Lyrical je vrsta plesa kojim se može ispričati najemotivnija moguća priča, a kada se tu ispriča neka osobna priča, e onda je to nešto drugo. Mislim da je ples pravi medij kojim se može poručiti da se ide dalje'', komentirala je Larisa. 

''Bili ste divni cijelo vrijeme'', rekao je kratko Igor. 

''Hvala ti Majo na ovako predivnoj metafori života i borbe jer borba je jedino i kako možemo preživjeti. Veliki naklon'', zaključila je Franka. 

''Svidjela mi se koreografija i priča koja je jasno ispričana, svi smo ovdje vidjeli jasnu poruku i svaka ti čast na toj čistoći'', zaključio je Ciboci. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 +26 Let 3 Zanimljivosti Članovi Leta 3 pojavili se u suknjama iste boje i pokazali što se krije ispod njih, a fanovi su oduševljeni ovim outfitom!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Maja i Marko - 2 Maja i Marko - 1 Frano i Gabriela - 2 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 6 +36 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 5 Celebrity Pogledajte zašto je Marko Ciboci ovu nevjerojatnu ženu nazvao čudom neviđenim: ''Ja to moram reći naglas!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene