''Uvijek sam bio realan''

Pogledajte zašto je Marko Ciboci ovu nevjerojatnu ženu nazvao čudom neviđenim: ''Ja to moram reći naglas!''

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Maja i Marko - 2 Maja i Marko - 1 Frano i Gabriela - 2 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 6 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 5 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 4 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 3 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 2 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 +30 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Galerija

Marko Mrkić i Maja Drobnjaković na pozornicu Plesa sa zvijezdama donijeli su pravu čaroliju.

Marko Mrkić i Maja Drobnjaković žiri su ove nedjelje u Plesu sa zvijezdama pokušali osvojiti sambom, a ako je suditi prema njihovim komentarima, upravo tako je i bilo. 

Pogledaj i ovo Maja i Marko ispali iz Plesa sa zvijezdama - 1 ''Jako vrijedan projekt'' Maja i Marko ne idu u finale: ''Netko će ovo jednom gledati i vidjeti na koji način proživjeti borbu!''

Najviše se tako svih dojmio komentar Marka Cibocija, koji inače nije sklon ovakvim izjavama. 

''Ja sam uvijek bio realan i ostat ću realan. Ti si jedno čudo neviđeno, ovako otplesati sambu i to bez svoje noge, energetski i mehanički. Ti si pokazala jednu mentalnu stabilnost, iako mi je nedostajala jedna mekoća da biste doveli ovu sambu na visoki nivo'', rekao je Ciboci.

''Ti si ovo odradila sportski, egzaktno, striktno, točno, ali sve u svemu, taj tvoj fokus, kao da ništa nije bilo, fenomenalno. Malo jesi ubrzala neke dionice, ali neću cjepidlačiti, ti si se toliko opustila'', primijetila je Franka.

''Dobro je bilo, meni je super da se dogodila neka radost, živo i to mi je bilo jako lijepo gledati'', komentirao je Igor.

''Ja sam sigurna da će vam ovaj kostim donijeti sreću. Ono što mi se svidjelo je oštrina i definicija s kojom si plesala. Sve u svemu super'', primijetila je Larisa.

A hoće li ovaj par ići u polufinale, tek nam preostaje vidjeti. 

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 1 +33 Tamara Loos - 2 Celebrity Nemojte da vas zavara zatvoreni gornji dio: Tamara u kratkoj haljini neobičnog kroja pokazala prezgodne noge!  

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Marić i sin - 3 Zdravko Marić i sin - 2 Zdravko Marić, Zlatko Dalić, Jakov Kitarović, Tomislav Madžar (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Zdravko Marić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) +6 Zdravko Marić sada i prije (FOTO: PIXSELL) Celebrity Svi su gledali u našeg posebno sređenog bivšeg ministra financija dok se šetao zagrebačkom špicom u društvu posebne osobe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene