oni po svom!

Članovi Leta 3 pojavili se u suknjama iste boje i pokazali što se krije ispod njih, a fanovi su oduševljeni ovim outfitom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 1 +20 Let 3 - 2 Galerija

Članovi Leta 3 prošetali su se tirkiznim tepihom na ceremoniji otvaranja Eurosonga, i to u outfitu specifičnom baš za njih.

Let 3 bio je prava atrakcija na ceremoniji otvaranja Eurosonga, gdje su u svom outfitu itekako iznenadili sve prisutne.

Pogledaj i ovo Let 3 - 5 ''Ma guŠČajte!'' Mrle pokazao kako se dečki opuštaju prije finala, pogledajte kakav su kraljevski tretman dobili u hotelskoj sobi!

Naime, članovi benda na sebe su ogrnuli marame s detaljima grba Republike Hrvatske i slovima "ŠČ".

Ipak nisu se svi uklopili jer se Prlja odlučio izdvojiti iz mase, pa je odjenuo maramu u bojama Ukrajine.

Sve su pomno zabilježili fotografi, a onda su pokazali i njihov drugi outfit. Ispod marama imali su bijele suknje i majice s istim likom, a nezamijećeno nisu mogle proći ni duge bijele čarape s detaljima slova "ŠČ".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Martinović Mrle (@mrle.let3)

Korisnici Twittera komentirati su specifičan stajling Leta 3.

"Najbolje odjeveni dosad", "Zauvijek će biti slavni", "Ne sviđa mi se njihov nastup, ali outfiti su baš ekstravagantni", "Opsjednuta sam njihovom šminkom", "Odlični su", samo su neki od brojnih komentara.

Tijekom vikenda privukli su pažnju na ulicama Liverpoola tako što su na lice stavili maske s portretom kralja Charlesa III. i tako odali počast njegovu svečanom činu.

Podsjetimo, Let 3 će s pjesmom "Mama ŠČ!" nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak, 9. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu, 13. svibnja.

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Maja i Marko - 2 Maja i Marko - 1 Frano i Gabriela - 2 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 6 +36 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 5 Celebrity Pogledajte zašto je Marko Ciboci ovu nevjerojatnu ženu nazvao čudom neviđenim: ''Ja to moram reći naglas!''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 1 +33 Tamara Loos - 2 Celebrity Nemojte da vas zavara zatvoreni gornji dio: Tamara u kratkoj haljini neobičnog kroja pokazala prezgodne noge!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene