napravili show!

Iza ovih maski krije se ekipa našeg kontroverznog benda, i ovaj put uspjeli su nadmašiti kolege i biti drugačiji!

Let 3 - 5 Let 3 - 5 Sanjin Strukic 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 5 Let 3 - 4 Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 - 5 Let 3 - 6 +19 Let 3 Galerija

Članove gruoe Let 3 u subotu su prošetali ulicama Liverpoola, a na licu su nosili maske s likom kralja Charlesa III. i na taj način su mu čestitali na njegovoj krunidbi.

Članovi benda Let 3  nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 9. svibnja u Liverpoolu s pjesmom "Mama ŠČ".

Pogledaj i ovo Baby Lasagna i Marina Satti ovo je bilo preteško za njega Što je to Baby Lasagna radio u društvu grčke predstavnice? Pogledajte video njihovog druženja!

U Liverpool su odletjeli u četvrtak, a u subotu su napravili potpuni show na ulicama.

Naime, hodali su našminkani i u raznim kostimima, a u jednom trenutku su na lice stavili i masku s likom kralja Charlesa III. kako bi na poseban način proslavili i obilježili njegovu krunidbu. 

Takvim činom su u potpunosti privukli pažnju, ali i nasmijali mnoge.

Paparazzi su ih ulovili na ulicama tijekom fotografiranja s prolaznicima, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, pri dolasku sudjelovali su na press konferenciji gdje su se pobliže predstavili publici.

Glavni frontmen grupe Zoran Prljanović Prlja otkrio je kako će pjevati na hrvatskom jeziku:

"Jezik nije najvažniji u glazbi. Ako je pjesma univerzalna, jezik nije bitan. Kroz povijest moderna glazbe u Hrvatskoj smo slušali razne jezike, sada je vrijeme da drugi slušaju hrvatski".

Pohvalio je i organizaciju na Eurosongu.

"Sve je tako organizirano, ali na zabavama prije Eurovizije imali smo malo vremena za druženje i to nas je baš usrećilo. Ujedinjeni kroz glazbu je prava poruka i to tako stvarno funkcionira", istaknuo je.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 +31 Ivana Knoll - 6 Celebrity Posebno seksi izdanje Ivane Knoll: Raskošne grudi u prvom su planu, a i pozadinu je pokazala u punom sjaju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 4 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 5 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 2 +26 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 1 Zanimljivosti Stavrosova supruga uvijek se držala podalje od javnosti i medija, a na sprovodu je hrabro primala izraze sućuti i zagrljaje utjehe

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene