''imamo puno iskustva!''

Dečki iz Leta 3 iznenadili fanove Eurosonga u svom punom sjaju: "Svirali smo goli, s brnjicama na spolovilima!"

Let 3 Let 3 Sanjin Strukić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 5 Let 3 Let 3 - 8 +19 Let 3 - 9 Galerija

Dečki iz grupe Let 3 na druženju s medijima uoči Eurosonga pričali su o pjesmi "Mama ŠČ", traktoru i svojim kostimima.

Naši predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, grupa Let 3, u Liverpoolu su sudjelovali na press konferenciji gdje su se pobliže predstavili publici.

Pogledaj i ovo Let 3 - 9 bilo je pravo ludilo! Letovci u tangama s ružama u stražnjicama napravili show u drag klubu u Liverpoolu, pogledajte atmosferu!

Glavnu riječ imao je frontmen grupe, pjevač Zoran Prodanović Prlja, a za početak je potvrdio kako će na Eurosongu pjevati na hrvatskom.

"Jezik nije najvažniji u glazbi. Ako je pjesma univerzalna, jezik nije bitan. Kroz povijest moderna glazbe u Hrvatskoj smo slušali razne jezike, sada je vrijeme da drugi slušaju hrvatski", poručio je Prlja.

Pohvalio je i organizaciju na Eurosongu.

"Sve je tako organizirano, ali na zabavama prije Eurovizije imali smo malo vremena za druženje i to nas je baš usrećilo. Ujedinjeni kroz glazbu je prava poruka i to tako stvarno funkcionira", istaknuo je.

Novinar ga je upitao i o značenju traktora koji su donijeli u Liverpool.

"Trenutno je naš zlatni traktor u metaverzumu i teleportirali smo ga iz naše rodne Rijeke u Liverpoool. Jedan član trenutno vozi traktor kroz metaverzum jer ga treba prilagodit", objasnio je pa je izazvao i druge natjecatelje da naprave svoje traktore jer smatra da bi tako bilo zabavnije.

A ovako je europskoj publici objasnio njihove kostime:

"Nikad nismo bili bend koji nastupa u ležernim outfitima, nama je ovo ležerno. Imamo puno kostima. Nekad smo svirali goli s brnjicama na našim spolovilima. Imamo puno iskustva s kostimima i to je dio naše priče, priče Leta 3, a to je duga priča", ispričao je Prlja i nasmijao sve oko sebe.

Očekivano, novinara je zanimalo i što točno pjevaju u pjesmi "Mami ŠČ!".

"Pokušavamo svijetu prenijeti poruku ljubavi. To je pametna i zarazna pjesma, s univerzalnim riječima, antiratna je, jer samo mi protiv toga. Nije lako objasniti u jednoj rečenici. Kada smo pravili pjesmu, napravili smo je kao malu rock operu. Ovo je naš pokušaj da svijetu pošaljemo poruku da smo mi uvijek ovdje da vas zaštitimo s našom moći ljubavi. Naša misija je boriti se protiv ljudske gluposti i učiniti ovaj svijet boljim mjestom", zaključio je Prlja. Dodao je još i kako su sretni što imaju priliku biti tamo te se zahvalio na svemu.

Prlju su fotoreporteri Pixsella zatim ulovili tijekom razgledavanja stadiona Anfield u Liverpoolu, dok je šetao VIP salonom.

"Pa lijepo je, ali volim to napravit malo i privatno", komentirao je Prlja kojeg je iznenadio reporter. "Ali jako je lijepo", dodao je.

Podsjetimo, Let 3 će s pjesmom "Mama ŠČ!" nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u utorak 9. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu 13. svibnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 5 +26 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 +15 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Celebrity Suprugu Saše Matića baš rijetko imamo priliku vidjeti, no zbog brige za kćer sada uopće nije marila za fotografe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene