Ludo i šaroliko!

Let 3 odradio drugu probu u Liverpoolu, na pozornicu stigli bez zaštitnog znaka: ''Nastup je psihodeličan, a traktora nema jer...''

Let 3 Let 3 Damir Skomrlj/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 6 Let 3 - 5 Let 3 - 4 Let 3 - 3 Let 3 - 9 +19 Let 3 - 8 Galerija

Let 3 u Liverpoolu je odradio svoju drugu probu uoči velikog glazbenog natjecanja, nakon koje su članovi benda podijelili dojmove u live prijenosu na Tik Tok profilu Eurosonga, s ukrajinskim voditeljem Timurom Mirošničenkom.

Let 3 odradio je svoju drugu probu u Liverpoolu, a nakon spektakla na pozornici na kojoj nije bilo traktora razgovarali su s ukrajinskim voditeljem Timurom Mirošničenkom za TikTok.

Pogledaj i ovo Let 3 Ljudi ih obožavaju! Let 3 ima velike šanse za pobjedu: Na službenom YouTube profilu Eurosonga skupili su najviše pregleda od polufinala!

''Sigurni smo da prolazimo u finale Eurosonga. To je zapečaćeno'', rekli su.

''Imamo vatromet, imamo šminku i dobre kostime. Bit će to tri minute eksplozije emocija'', rekao je Prlja.

Obzirom da na pozornici nije bilo njihovog traktora, objasnili su i zašto.

''Traktor je pretežak za pozornicu. Jako smo tužni zbog toga'', rekli su.

Organizatori Eurosonga njihov su nastup prozvali šarolikim i psihodeličnim.

''Na velikom platnu nastup ne izgleda ništa manje ludo nego u areni. Samo je veći i svjetliji i boje su više izražen'', rekli su.

Međutim, kladionice im baš i ne predviđaju veliku sudbinu.

Iako prema trenutačnom stanju imaju 66 posto šanse za prolazak u finale i na devetom su mjestu u prvoj polufinalnoj večeri, koeficijenti su počeli rasti, što nije pogodno za naše predstavnike, i ako se uskoro nešto ne promijeni, Hrvatska bi mogla pasti na kladionicama.

Što se tiče ukupnog poretka u samom finalu, Hrvatska je na 14. mjestu i kladionice nam zasad daju tek jedan posto šanse za pobjedu.

Podsjetimo, Let 3 će s pjesmom "Mama ŠČ!" nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u utorak 9. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu 13. svibnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 7 Severina - 6 +26 Severina - 5 Celebrity Severina nakon šokantne tragedije u Beogradu otkazala koncert: ''Kad svi zanijeme i tišina zavlada...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +7 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog novih fotki u badiću nitko ne vjeruje da ona ima 52 godine, a ispunio joj se i veliki san: "Nikad me nisu ni zvali za ovakvo nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene