Izrazila je sućut

Severina nakon šokantne tragedije u Beogradu otkazala koncert: ''Kad svi zanijeme i tišina zavlada...''

Severina - 3 Severina - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 7 Severina - 6 Severina - 5 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 2 +20 Severina - 1 Galerija

Severina je otkazala koncert u Beogradu kako bi izrazila sućut obiteljima nakon strašne tragedije koja se dogodila u jednoj osnovnoj školi.

Pjevačica Severina jedna je od brojnih poznatih koja je ostala šokirana nakon strašne tragedije koja je zadesila Beograd danas.

Pogledaj i ovo Severina - 5 Noge u prvom planu Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

Kako bi izrazila sućut i suosjećanje s obiteljima žrtava, Severina je otkazala koncert u Beogradu koji je trebala održati u The Babe Hotelu.

Na svojim Instagram priči pjevačica je iznijela svoje mišljenje o ovome slučaju koji je potresao regiju.

''Kada se dogodi riječima neopisiva tragedija, kada odrasli zanijeme, kada tužna tišina zavlada, pjesma mora utihnuti i svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama. Jedino primjereno u ovom trenutku je odgoditi svaki koncert, pa tako i moj, koji se trebao održati u The Babe Hotelu u Beogradu. Iskrena sućut svima koji su danas izgubili nekoga svog…'' pisalo je na crnoj pozadini.

Mnoge druge zvijezde naše regije javno su se obratile putem svojih društvenih mreža te iskazale šok i tugu koja je zavladala Balkanom nakon ovog događaja.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +7 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog novih fotki u badiću nitko ne vjeruje da ona ima 52 godine, a ispunio joj se i veliki san: "Nikad me nisu ni zvali za ovakvo nešto"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 1 +26 Franka Batelić - 2 Celebrity Pogledajte Frankinu reakciju na njezinu čudnu fotografiju s Ćorlukom, pokazala je kako se nosi sa šalama na svoj račun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene