"Dobro štikla je čitava"

Seve pala na bini tijekom koncerta pa sama objavila taj video: "Svaki put kad hoću malo odmorit…"

Severina - 2 Severina - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 4 Severina - 5 Severina i Tarik Filipović - 1 Severina - 2 Severina - 3 +19 Severina na eventu - 2 Galerija

Severina je na Instagramu objavila urnebesan video u kojem je pala prilikom izvedbe Italiane, a i sama se našalila na svoj račun.

Pjevačica Severina doživjela je nezgodan trenutak na pozornici, dok je pjevala Italianu, a kako je to izgledalo - pokazala nam je u svom novom Instagram videu.

Pogledaj i ovo Severina - 5 Noge u prvom planu Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

Naime, tijekom skakanja jedna štikla zapela je za drugu i pala je na pod. U tom trenutku prišao joj je svirač i pružio ruku, no ona je odbila i ostala sjediti na podu.

"Imala sam koreografiju da se bacim u publiku, ali koreografija se desila nešto ranije...Zapravo, ja ovako svaki put kad hoću malo odmorit' na bini...", našalila se u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Dobro, štikla je čitava", dodala je Ella Dvornik u komentaru na što joj je pjevačica odmah dala odgovor: "Štikla kleca", influencerica se odmah nadovezala: "Ne vide ljudi da je ovo opasan posao" , a Seve se našalila: "Upisat ću zaštitu na radu".

"Moj sin je sa respectom komentirao - pa ona je i ovako našla način da se kreće! Šta reći sinko, jedna je Seve", poručila je glumica Marijana Mikulić.

"Ovo je vrh", javila se u komentarima srpska pjevačica Milica Todorović.

"Nije važno ako padneš, važno je ustati", "Samo jako", "Kraljice ti i kad padneš činiš to sa velikim stilom", "Umesto da ti oboriš publiku sa nogu, ona obori tebe", samo su neki od brojnih komentara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pokušala se zakamuflirati šiltericom, ali zbog ogromnog modnog detalja bila je itekako uočljiva!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Cuccurin - 1 Marko Cuccurin - 2 Marko Cuccurin - 4 Marko Cuccurin - 5 +25 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 5 Celebrity Natjecatelj našeg hit-showa omiljen je na društvenim mrežama, a oduševio je i zadnjom objavom: "Koje divno stvorenje"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene