u laganoj šetnji

Jedna od najbogatijih Hrvatica pokušala se zakamuflirati šiltericom, ali zbog ogromnog modnog detalja bila je itekako uočljiva!

Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 3 Josip Moler 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 1 +19 Borna Kotromanić - 2 Galerija

Borna Kotormanić prošetala je zagrebačkom špicom u društvu svojih psića, a sve poglede ukrala je njezina glomazna torba.

Hrvatska poduzetnica i influencerica Borna Kotormanić po centru Zagreba prošetala je u bijelom sportskom crop topu koji je kombinirala na široke crne traperice.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

Uz ležeran outfit kombinirala je bijele platforme i šiltericu. No, jedna stvar posebno je upadala u oči, a to je njezina glomazna Louis Vuitton torba koja je iskakala iz cijele kombinacije.

Borni su društvo pravili njezini vjerni psići, a nakon šetnje sjela je u obližnji kafić gdje je odlučila odmoriti uz knjigu.

Svojim neobičnim modnim odabirima Kotromanić često privlači pažnju na zagrebačkim špicama.

U golišavoj odjevnoj kombinaciji Borna je nedavno stigla na modnu reviju Roberta Severa, a u intervjuu je otkrila kako za takve odjevne kombinacije njoj ne treba hrabrost, već da bez problema nosi takve outfite kao rezultat višegodišnjeg rada na sebi.

Nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala je jedna od najbogatijih Hrvatica, s bivšim suprugom ima sinove Bornu, Luku i Frana, a četvrtog je sina Rafaela dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Zanimljivo je i da je prezime Kotromanić odabrala sama nakon razvoda od Rajića.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović slavi 55. rođendan, evo kako ga je dočekala: ''Probudio nas je zvuk tako dobro poznat Hrvatima moje generacije''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić i Edita Aradinović - 4 Albina Grčić i Edita Aradinović - 5 +25 Albina Grčić i Edita Aradinović - 6 Celebrity Albina iznenadila objavom posebno seksi fotke na kakvu od nje nismo navikli, izazovni dekolte prvo je što privuče pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene