Ni grudnjak nije imala!

Borna Kotromanić u upadljivom outfitu pokorila zagrebačku špicu, a svi su gledali što to ima na nogama!

Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 1 Josip Moler / CROPIX 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 3 +26 Borna Kotromanić - 2 Galerija

Borna Kotromanić u upadljivom outfitu prošetala se zagrebačkim ulicama, ali ljudima je u oko zapelo ono što je nosila na nogama.

Borna Kotromanić hrvatska je poduzetnica i influencerica koja svojim stilom i hrabrim odjevnim kombinacijama uvijek privlači pažnju gdje god se pojavila, a ove se subote u upadljivom outfitu prošetala zagrebačkim ulicama.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

Borna je na sebi nosila ružičastu odjevnu kombinaciju, a trenirku je kombinirala s majicom s prorezom, ispod koje nije nosila grudnjak, te se ogrnula roza vestom. U rukama je nosila ružičasti kaput, ali mnogima je u oči upalo ono što je nosila na nogama.

U cijeloj roza kombinaciji isticale su se žute cipele neobičnog oblika, koje su se lako uočavale na tamnom zagrebačkom pločniku.

U golišavoj odjevnoj kombinaciji Borna je nedavno stigla na modnu reviju Roberta Severa, a u intervjuu je otkrila kako za takve odjevne kombinacije njoj ne treba hrabrost, već da bez problema nosi takve outfite kao rezultat višegodišnjeg rada na sebi.

Nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala je jedna od najbogatijih Hrvatica, s bivšim suprugom ima sinove Bornu, Luku i Frana, a četvrtog je sina Rafaela dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Zanimljivo je i da je prezime Kotromanić odabrala sama nakon razvoda od Rajića.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec - 1 +29 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Franz - 9 Dennis Franz - 8 Dennis Franz - 10 Dennis Franz - 6 +9 Dennis Franz - 4 Nekad i sad Tko se sjeća detektiva Sipowicza? Ovakvog ga pamtimo, a godine su ga učinile neprepoznatljivim, uočen je u rijetkom izlasku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene