A joj!

Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

Dario Zurovec - 1 Dario Zurovec - 1 Patrik Macek/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec - 1 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 4 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 3 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 2 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 1 Dario Zurovec +23 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 6 Galerija

Dario Zurovec zeznuo je svoje pratitelje povodom prvog aprila na društvenim mrežama, neki su odmah pali na foru.

Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' uspio je zeznuti svoje pratitelje na društvenim mrežama povodom prvog aprila.

Pogledaj i ovo Dario Zurovec i Helena Janjušević A helena se šokirala Gradonačelnik Svete Nedelje sasvim iskreno o situaciji koja ga je snašla: ''Ja sam mislio da je skrivena kamera''

Zurovec je na svom Instagram profilu objavio fotografiju omotanog stopala koje aludira na ozljedu, a u opisu je napisao kako mora napustiti show zbog ozbiljne ozljede.

''Tužne vijesti za početak subote. Radi ozljede sam diskvalificiran iz ''Plesa sa zvijezdama. Ujedno, zbog naravi ozlijede, minimalno mjesec dana nema obilazaka gradilišta te će svi radovi kasniti'', napisao je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dario Zurovec (@dariozurovec)

''Eto, što te zadesi baš na prvi april. Koja tuga. Nadam se da ćeš do sutra ozdraviti, uložiti žalbu na diskvalifikaciju i to'', napisao mu je jedan pratitelj.

Drugi su odmah u komentarima krenuli pisati kako je ovo dobra fora za prvi april.

''Skoro pa uvjerljivo'', ''Prvi aprililiii'', pisali su.

Inače, Zurovec u showu pleše s Helenom Janjušević, a žiri je iz epizode u epizodu zadovoljan njihovim napretkom.

U posljednjoj epizodi plesali su paso doble, a Dario je svojim isklesanim tijelom bez daha ostavio i žiri, ali i gledatelje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Franz - 9 Dennis Franz - 8 Dennis Franz - 10 Dennis Franz - 6 +9 Dennis Franz - 4 Nekad i sad Tko se sjeća detektiva Sipowicza? Ovakvog ga pamtimo, a godine su ga učinile neprepoznatljivim, uočen je u rijetkom izlasku!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks i unuka Iva Gordan Jandroković i Vladimir Šeks +16 Vladimir Šeks - 6 Celebrity Vladimiru Šeksu i lijepoj unuci izlasci u kazalište postali su tradicija, a on je i ovog puta ponosno pozirao uz nasljednicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene