Netipični političar

Gradonačelnik Svete Nedelje pokazao otkačenu stranu i zatekao lijepu plesačicu nespremnu, a njezin izraz lica sve govori!

Helena Janjušević i Dario Zurovec - 12 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 12 Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević i Dario Zurovec - 1 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 3 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 4 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 9 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 5 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 6 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 7 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 8 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 10 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 11 +19 Helena Janjušević i Dario Zurovec - 13 Galerija

Dario Zurovec opustio se pred kamerama na predstavljanju nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", u kojem ćemo ga gledati kao jednog od natjecatelja.

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec jedno je od najvećih iznenađenja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", no čini se da gledateljima s njim neće biti dosadno.

Pogledaj i ovo Dario Zurovec i Helena Janjušević A helena se šokirala Gradonačelnik Svete Nedelje sasvim iskreno o situaciji koja ga je snašla: ''Ja sam mislio da je skrivena kamera''

Da nije tipični političar, pokazao je već na predstavljanju nove sezone showa, gdje se potpuno opustio i prepustio glazbi, zabavi i dobrom raspoloženju, a pokazao je i svoju otkačenu stranu.

Naime, dok je pozirao sa svojom mentoricom Helenom Janjušević, napućio je usne i napravio takozvani duck face te je podigao nogu na način na koji to obično rade plesačice.

Iz Helenine prve reakcije bilo je jasno da ni ona nije očekivala ovakvo ponašanje, no njezin zbunjeni izraz lica brzo se pretvorio u širok i iskren osmijeh.

Da se radi o jednom od najneobičnijih plesnih parova nove sezone, svjesni su i sami.

"Bit će publici zanimljiva kombinacija, iz totalno drugačijih svjetova smo, ali zato nas plesni podij i treninzi spajaju, baš voli trenirati i dobro se snalazi!" kazala nam je Helena dok još nije smjela otkriti tko je njezina zvijezda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HELEna Janjušević (@helenajanjusevic)

"Volim rušiti stereotipe, proširivati znanje i vidike, pa se nadam da ću u showu pokazati kako postoje i malo drugačiji, negenerički političari. Ples volim odmalena, pa mi je poziv u 'Ples sa zvijezdama' jako dobro došao", komentirao je Dario prije početka showa, a otkrio je i što gledatelji od njega mogu očekivati.

"Vidjet će da nisam uvijek ozbiljan, ali da ozbiljno pristupam probama, treninzima i ako se nečega primim, tome ozbiljno prionem. Pogotovo ako me nešto jako zanima, kao što me zanima ples", najavio je.

Nova sezona showa "Ples sa zvijezdama" počinje s emitiranjem 5. ožujka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 Igor Mešin i Tamara Loos Igor Mešin i Tamara Loos - 1 +11 Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Celebrity Prve fotografije novog voditeljskog para showa "Ples sa zvijezdama": Igor Mešin dobio je kolegicu s kojom ga veže i nešto baš neobično!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. i princ Harry Meghan Markle i kralj Charles III. +29 Meghan Markle Celebrity Novi potez kralja Charlesa označio kraj ere princa Harryja i Meghan u Velikoj Britaniji, nemoćni su protiv njegove odluke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene