Pa, ovo je baš iznenađenje!

Gradonačelnik Svete Nedelje u ulozi u kakvoj ga sigurno niste očekivali vidjeti, tražio je čak i ženino dopuštenje, a evo kako je ona reagirala!

Dario Zurovec Dario Zurovec Dario Zurovec/Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 1 Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec Dario Zurovec Dario Zurovec Dario Zurovec +0 Dario Zurovec Galerija

Dario Zurovec zaplesat će kao kandidat nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji ćemo uskoro gledati na malim ekranima, a mi smo s njim porazgovarali uoči novog izazova.

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec sigurno je jedno od najvećih iznenađenja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji se uskoro vraća na male ekrane, a koji i on sam željno iščekuje.

Pogledaj i ovo Dario Zurovec i Helena Janjušević ''Dosad su svi ispali...'' Gradonačelnik Svete Nedelje o izazovu koji ga je dočekao: ''Sad sam malo podmazaniji nego u prvoj epizodi''

Dario je jedan od prvih političara koje ćemo imati priliku gledati u "Plesu sa zvijezdama" Nove TV, a otkrio nam je je li mu trebalo dugo vremena da donese tu odluku i zašto je uopće odlučio sudjelovati.

"Trebalo mi je nekoliko minuta, taman da ženi pošaljem poruku smijem li na 'Ples sa zvijezdama' i da mi žena kaže - ideš obavezno! Volim rušiti stereotipe, proširivati znanje i vidike pa se nadam da ću u showu pokazati kako postoje i malo drugačiji, negenerički političari. Ples volim odmalena pa mi je poziv u 'Ples sa zvijezdama' jako dobro došao", priznao je Dario.

Javnost će ga sada imati prilike vidjeti u sasvim drugačijem izdanju nego dosad, što gledatelji mogu očekivati od njega?

"Vidjet će da nisam uvijek ozbiljan, ali da ozbiljno pristupam probama, treninzima i ako se nečega primim, tome ozbiljno prionem. Pogotovo ako me nešto jako zanima, kao što me zanima ples", najavio je.

A kakav je Dario plesač, ima li neki svoj omiljeni plesni stil?

"Teško je uvijek sebe procijeniti. Rekao bih da nisam loš plesač i mogu reći da nemam srama, bojazni u plesu i da volim plesati. U dosta navrata na svadbama me žena mora odvući s podija ili mi govoriti ne moramo odmah mi prvi na podij. I moram poslušati. Okolina mi kaže da sam dobar, a vidjet ćemo u showu kakav ću biti", zaključio je.

U svojoj Svetoj Nedelji imao je priliku ugostiti jedan plesni spektakl i družio se s poznatim plesačem Nicolasom Quesnoitom. Je li mu on možda udijelio koji koristan plesni savjet?

"Nicolas je vrlo stručan i simpatičan te smo puno razgovarali o plesu. Dosta smo komentirali plesače koje smo uživo gledali pa me je dosta savjetovao što raditi, što ne", otkrio je Dario.

U slobodno se vrijeme bavi sportom, znači li to da vodi zdravi život?

"Sport mi je ispušni ventil za stres pa pokušavam uvijek naći vremena za trening, pogotovo za boksački i udaranje vreće. Što se tiče zdravog života, ne mogu reći da sam najbolja osoba za savjete o tipu prehrane jer često kršim ono što sam sebi zadam, no kad treniram više, zdravije se i hranim. Tijelo samo traži zdravije namirnice. I pokušavam u nekim rupama u dnevnom rasporedu ubaciti trening. Tipa, uspavam dijete i dok dijete spava, odradim 150 sklekova. Ili u zgradama ne koristim lift, makar se trebao popeti deset katova. Najbitniji je kontinuitet, makar i deset minuta dnevno", smatra on.

Dario nam je otkrio i koga bi u showu volio dobiti kao mentoricu i čijih se komentara iz žirija možda najviše pribojava?

"Najvažnije mi je da mentorica voli trenirati, ima pobjednički mindset i upornost. Što se tiče komentara, uvijek gledam prema naprijed i da se poboljšam. Tu nemam straha ni od koga. Dapače, ti komentari sigurno će dobro doći da se poboljšam", zaključio je.

A što Dario smatra svojim najvećim životnom uspjehom?

"To što sam nakon svih silnih pritisaka i stresova uspio zadržati hladnu glavu i zdrav razum i duševni mir. Vrjednije od svih diploma, politike, posla", zaključio je.

I za kraj, koju bi poruku poslao gledateljima i ljudima koji će navijati za njega u "Plesu sa zvijezdama"?

"Pratite show, slobodno komentirajte i vidjet ćete jednog političara u apsolutno drugačijem filmu nego ijednog drugog. Vrijeme je da se malo i razbiju svi stereotipi i predrasude o političarima. Znamo i mi plesati", najavio je Dario.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 +30 Jelena Perčin - 4 Nekad i sad Nesretne ljubavi i tragičan gubitak prijateljice nisu ostavile traga na izgledu Jelene Perčin, a pogledajte kako se naša glumica mijenjala tijekom godina!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene