Baš su se spojili!

Prve fotografije novog voditeljskog para showa "Ples sa zvijezdama": Igor Mešin dobio je kolegicu s kojom ga veže i nešto baš neobično!

Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 Igor Mešin i Tamara Loos Igor Mešin i Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Tamara Loos Igor Mešin Igor Mešin Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 3 +5 Igor Mešin - 2 Galerija

Igor Mešin vraća se ulozi voditelja showa "Ples sa zvijezdama", a u novoj sezoni pridružit će mu se i voditeljica Tamara Loos.

Show "Ples sa zvijezdama" vraća se na male ekrane, a u novoj sezoni gledat ćemo i jedno novo voditeljsko lice.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama - 8 Ima li treme? Još samo nekoliko dana do početka spektakularnog showa: ''Sveta Nedelja dolazi napokon!''

Tamara Loos pridružit će se već uhodanom Igoru Mešinu, a novi voditeljski par prvi put se pojavio zajedno na svečanom predstavljanju nove sezone u studiju Nove TV.

U skladu s prigodom, oboje su se posebno dotjerali. Igor je nosio šljokičasto odijelo, bijelu košulju i leptir-mašnu koju je razvezao, što mu je podarilo dašak frajerskog štiha, a Tamara je zablistala u haljinici od slojeva tila u kojoj je istaknula svoje vitke noge.

Ovo je samo dašak glamura koji nas očekuje od njih dvoje u 12 epizoda jednog od najglamuroznijih domaćih showova, a Tamara nam je priznala da se na to još treba naviknuti.

"Prvenstveno nisam navikla na njega. Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I povrh svega da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći: svaka čast", kazala nam je.

Tamara je s nama podijelila i svoje uzbuđenje zbog početka showa, a za svojeg suvoditelja birala je samo najljepše riječi.

"Ma o Igoru sve najbolje. Meni je on jako simpa i duhovit, volim kako radi. I hvala mu na iskazanoj dobrodošlici", pohvalila je kolegu.

Istog je mišljenja i Igor.

"Iznimno se radujem povratku na plesni podij u ulozi voditelja. Zaista je poseban osjećaj ne samo voditi ovaj show, koji odiše jedinstvenim šarmom i glamurom, nego i iz prve ruke diviti se koreografijama talentiranih plesača. Velik novitet ove sezone, koja samo što nije počela, je i kolegica Tamara, koja će u emisiju unijeti dašak nove energije, a svi koji radimo na projektu zaželjeli smo joj toplu dobrodošlicu", kazao je Mešin.

Jedna zanimljivost koja veže ovaj dvojac je da nijedno od njih nije aktivno na društvenim mrežama, što je za njihovu struku i vremena u kojima živimo poprilično neobično.

"Jednostavno za sebe nisam mogla naći dobar razlog zbog kojeg bih imala svoj profil, no nemam ništa protiv da sam i na tim platformama kad je posao u pitanju", kazala nam je Tamara.

U galeriji pogledajte prve fotografije novog voditeljskog para showa "Ples sa zvijezdama", koji se vraća na male ekrane 5. ožujka.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Daria Lorenci Flatz - 2 +17 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Celebrity Zvijezda "Kumova" u izdanju u kakvom je nemamo priliku vidjeti u seriji: Pokazala je glamuroznu stranu i figuru za poželjeti!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. i princ Harry Meghan Markle i kralj Charles III. +29 Meghan Markle Celebrity Novi potez kralja Charlesa označio kraj ere princa Harryja i Meghan u Velikoj Britaniji, nemoćni su protiv njegove odluke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene