Wow!

Zvijezda "Kumova" u izdanju u kakvom je nemamo priliku vidjeti u seriji: Pokazala je glamuroznu stranu i figuru za poželjeti!

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Ranko Šuvar/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Daria Lorenci - 8 Daria Lorenci - 7 Daria Lorenci - 5 Daria Lorenci - 6 +11 Daria Lorenci - 4 Galerija

Daria Lorenci Flatz zablistala je na predstavljanju nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", u kojem ćemo je gledati kao natjecateljicu.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica Daria Lorenci Flatz pokazat će svoje plesne vještine u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", koja počinje s emitiranjem 5. ožujka.

Pogledaj i ovo Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec njena televizijska obitelj Daria je mentora Ivana odvela na set ''Kumova'', pogledajte kako im je bilo: ''Napustila sam ih zbog tebe''

Djelić onoga što nas očekuje Lorenci je pokazala na svečanom predstavljanju novih kandidata u studiju Nove TV, gdje je zbog svojeg izdanja bila i mamac za poglede.

Nosila je kratku ružičastu haljinu s jednim otkrivenim ramenom, u kojoj je istaknula svoje fantastične noge, a pokazala je i da se već sjajno snalazi na plesnom podiju.

Uz nju je bio njezin mentor, plesač Ivan Jarnec, kojega smo upoznali u prošloj sezoni showa, u kojoj je bio partner Ivani Čuljak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Jarnec (@ivanjarnec)

"Jako volim ples i plešem otkad znam za sebe, a i u svojem studiju 4Sobe redovito plešem jazz dance. Zbog mnogih profesionalnih i obiteljskih obaveza moji hobiji se najbolje i najpraktičnije mogu razvijati kada su uklopljeni u posao i radno vrijeme i zato je ovo sudjelovanje nešto što sam sanjala", kazala nam je Daria uoči početka showa.

Dariju inače imamo priliku gledati i u hit-seriji "Kumovi" u ulozi Jadranke Macan.

"Kumovi su jako gledani i sretna sam zbog toga jer kad sam se već odlučila raditi na seriji s tako puno nastavaka, drago mi je da je uspješna. Ljudi me stalno prepoznaju i to je lijepo doživjeti u karijeri, a mislim da sam jako slična s Jadrankom, iako je na prvi pogled ona domaćica, ja glumica, ali kad sam doma, ja sam kao Jadranka", otkrila nam je glumica.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. i princ Harry Meghan Markle i kralj Charles III. +29 Meghan Markle Celebrity Novi potez kralja Charlesa označio kraj ere princa Harryja i Meghan u Velikoj Britaniji, nemoćni su protiv njegove odluke!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec Franka Batelić, Larisa Lipovac Navojec Franka Batelić - 2 +25 Franka Batelić - 2 Celebrity Franka Batelić očarala figurom četiri mjeseca nakon drugog poroda, ultrakratka haljina stoji kao salivena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene