Prezgodna!

Franka Batelić očarala figurom četiri mjeseca nakon drugog poroda, ultrakratka haljina stoji kao salivena!

Franka Batelić Franka Batelić Ranko Šuvar/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec Franka Batelić, Larisa Lipovac Navojec Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +19 Franka Batelić - 4 Galerija

Franka Batelić doslovno je zablistala na svečanom predstavljanju nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji počinje s emitiranjem 5. ožujka.

Pjevačica Franka Batelić prisustvovala je svečanom predstavljanju nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", u kojem ćemo je ponovno gledati kao članicu žirija.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Lijepo od nje Emotivna Franka oglasila se o nimalo lakom danu koji se približava pa sve dirnula: "To je jedna posebna, neraskidiva veza"

U maloj crnoj haljini sa šljokicama Franka je na događanju doslovno zablistala te je istaknula i svoju sjajnu figuru samo četiri mjeseca nakon drugog poroda.

U posebnom fokusu našle su se njezine vitke noge, koje je dodatno izdužila štiklama, a u oči je upadala i tetovaža koju ima na stopalu. Uz stajling, pobrinula se za i frizuru te šminku.

Podsjetimo, Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom ima dvoje djece, trogodišnjeg sina Viktora i kćerkicu Gretu, koja je rođena početkom studenog 2022. godine.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

Osim Franke, ove sezone u žiriju "Plesa sa zvijezdama" sjedit će i ostatak ekipe iz prošle sezone - Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojac i Igor Barberić, a show se na male ekrane vraća u nedjelju, 5. ožujka.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić +13 Zdravko Čolić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira +18 Shakira Celebrity Povrijeđena Shakira javno prozvala Piqueovu novu djevojku: "Za takve žene rezervirano je posebno mjesto u paklu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene