''Ako pokažemo milost...''

Ples sa zvijezdama vraća se na male ekrane! Je li ostatak žirija uspio smekšati Marka Cibocija?

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri ''Plesa sa zvijezdama'' - 1 Žiri ''Plesa sa zvijezdama'' - 2 Žiri ''Plesa sa zvijezdama'' - 3 Žiri ''Plesa sa zvijezdama'' - 4 Žiri ''Plesa sa zvijezdama'' - 5 Žiri ''Plesa sa zvijezdama'' - 6 Žiri ''Plesa sa zvijezdama'' - 7 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 1 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 2 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 3 +4 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 4 Galerija

Nakon uspješne sezone prošlog proljeća, i ovo će bit će u znaku vrhunske zabave i plesa. Ples sa zvijezdama uskoro stiže na male ekrane. Žiri je odmoran i spreman za nove parove i plesne točke. Otkrili su nam hoće li više ili manje kritizirati zvijezde i mentore, kojem su zadatku bili posvećeni od prošle sezone, ali i da su i oni bili kritizirani. Zašto? Saznajte u prilogu In magazina!

Neka odbrojavanje počne! Jer uskoro na male ekrane stiže plesni show koji obožavaju sve generacije. Svjetla podija se pale, a šljokice su već posute:

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Marko Ciboci Otkrio i svoju tajnu! Marko Ciboci pokleknuo pred svojim strogim imidžem i napokon napravio ono što se od njega već tjednima očekuje!

''Ako se mene pita moj osjećaj je da će biti veće i bolje nego ikad, to svake sezone bude i stvarno svaki put bude malo više čarolije, malo više što dodamo, jer i mi rastemo i mi se razvijamo, stvaramo'', govori Igor Barberić. 

A stvaranje je već počelo. Promo spot s već uigranim žirijem je lansiran u televizijski eter, a stigli su i poneki komentari publike.

''Meni su rekli da sam ja srednja njima, zlatna sredina, ali mislim da ću ove godine ipak malo zapapriti'', kaže Larisa Lipovac Navojec. 

''A ljudi koji me ne poznaju mi na cesti govore – joj dajte malo se smilujte i tako to, al onda i ja malo zaplašim'', rekao je Marko Ciboci. 

Jer Marko tvrdi - u plesu on ne ocjenjuje, već dodjeljuje…

''To su poeni, a kod mene poeni idu malo teže, no međutim dobiju i konstruktivne kritike'', kaže Marko. 

Ostali članovi žirija ne skrivaju da su radili na zadatku ''omekšajmo Marka'', no…

Jesu li uspjeli smekšati Cibocija?

''Paaaa….ne, ne baš'', odgovorila je Larisa. 

''Vodili smo ga na večere, na sokove, u šetnje po pejzažima, međutim, mislim da će on biti možda čak i stroži ove sezone'', našalio se Igor. 

''Jako ga cijenim, jako ga poštujem, i zapravo nije tako opasan kao što se prikazuje na Plesu sa zvijezdama'', rekla je Franka. 

''Ako pokažemo milost, onda dobrog plesa neće biti'', zaključio je Marko Ciboci. 

Dobrog plesa će itekako biti. Čekaju nas mentori i njihovih novih 13 zvijezda.

''Veselim se novim kandidatima i veselim se novim plesovima'', rekla je Larisa. 

''Svaka kritika i pohvala mora doći u pravo vrijeme. Cilj nam je dati motivaciju parovima, kako sa negativnim komentarima, konstruktivnim tako i sa pozitivnim'', zaključio je Marko Ciboci. 

''Moram priznati da smo jako dobri prijatelji postali kroz prošlu sezonu, i očekujem da će se to nastaviti i sada, iako kad moj kolega Ciboci krene sa tako jako opasnim komentarima onda mi svi stanemo u obranu kandidatu, ali super nam je i očekujem isto tako dobru zabavu i show kao i prošle sezone'', rekla je Franka. 

Baš kao i nas, i žiri zapravo zanima o svakoj zvijezdi samo jedno:

 ''Kako će se ta osoba razviti kroz cijelu sezonu kao performer, kako će savladat donekle tehniku, mislim da tehniku jako teško savladat u tjedan dana jednog plesa, ali da nam može svima baciti šljokice u uči sa svojom karizmom nastupa'', rekla je Igor Barberić. 

Jer važno je pokazati ples u njegovu punom sjaju. Baš onakvom kakvom ova umjetnost zaslužuje. A za to će se pobrinuti plesni show čiji početak željno iščekujemo!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene