ne voli se eksponirati

Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena

Zdravko Čolić Zdravko Čolić Nikša Duper/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić - 6 +7 Zdravko Čolić - 1 Galerija

Pojavila se rijetka fotografija samozatajne supruge Zdravka Čolića, Aleksandre, koja izbjegava javna pojavljivanja.

Pjevač Zdravko Čolić od 2001. godine u sretnom je braku sa samozatajnom Aleksandrom, koja se ne voli eksponirati, pa mnogi ni ne znaju kako izgleda.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić Njegova najveća podrška Pogledajte kako izgleda žena Zdravka Čolića, upoznali su se u Hrvatskoj, a u javnosti je viđamo u rijetkim prilikama

No sada je na društvenim mrežama osvanula njezina rijetka fotografija, a snimljena je na izlasku iz trgovine, u ležernom izdanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @showbizz_fotke

"Normalna prirodna žena", "Sviđa mi se njena opuštenost u svakodnevnom životu", "Ako je Čola izabrao, onda je to ona prava", "Prirodno lijepa", neki su od komentara ispod Aleksandrine fotke.

Aleksandra, koja je po struci profesorica geografije, posvetila se odgoju njihovih kćeri Une i Lare, a Čola je jednom prilikom objasnio zašto se rijetko pojavljuje u javnosti te se prisjetio i jednog incidenta koji je doživjela zbog njega.

"Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dandanas sjećam toga. Moja žena drugih većih neugodnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti", ispričao je pjevač za Express.ba.

Za IN magazin je priznao i što mu supruga jedino zamjera u odgoju njihovih kćeri.

"Mene žena uvijek kritizira da nisam dovoljno prisutan, što ja stvarno prihvaćam kao kritiku, ali opet, naravno, brinem, kao što svi očevi brinu. Međutim, svatko ima neki svoj posao, pa drugačije možeš ispratiti neke stvari kad djeca odrastaju. Nekad se iznenadiš kako se to sve preko noći događa, tako da je zasad to što je, ja prihvaćam svaku kritiku, ali brinem, to je najvažnije", rekao je Zdravko Čolić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput - Bloom Celebrity Iznenađena Šuput podijelila što je doživjela od svog sina: ''A nema ni dvije godine...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan +22 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Mladog hajdukovca s tribina je bodrila ponosna mama i bivša Miss Hrvatske, s njom je bio i suprug, kojeg rijetko viđamo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene